Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вбивство зрадника Киви: стали відомі нові деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство зрадника Киви: стали відомі нові деталі

Стали відомі нові подробиці вбивства Іллі Киви

6 грудня 2023, 21:59 comments2024
Поділіться публікацією:

За зрадником України, колишнім народним депутатом від партії "Опозиційна платформа – за життя" Іллею Кивою, якого 6 грудня вбили у Підмосков'ї, останні три тижні стежили невідомі особи. Про це повідомляє російський Telegram–канал Mash.

Вбивство зрадника Киви: стали відомі нові деталі

Киву застрелили у РФ. Фото з відкритих джерел

Видання повідомляє, що за час стеження кілер вивчив звички Киви.

За інформацією каналу, зрадник України заселився до готелю "Величъ Country Club", поруч з яким його застрелили, 2,5 місяці тому.

Видання також пише, що незадовго до загибелі Кива скаржився на можливе стеження за ним. За даними Mash, екс-нардеп проживав у готелі зі співмешканкою.

Видання дізналося, що Кива щовечора виходив у парк на прогулянки. У день загибелі політик переміщався звичним для себе маршрутом.

"Першим вже заклякле тіло Киви виявила місцева мешканка. Труп пролежав на морозі щонайменше годину з моменту вбивства", — повідомляє канал Mash.

Telegram–канал також повідомляє, що зрадника України було вбито двома пострілами. Спочатку Киву поранили у груди, а потім добили вистрілом у голову.

Зазначається, що наразі російські силовики допитують співмешканку Киви. За однією з версій, вона могла навести кілера на слід, хоча наразі відповідна інформація не підтверджена. Ім'я жінки силовики не розкривають. Слідчі допитують її на предмет того, чи не помічала вона останнім часом підозрілих людей в оточенні Киви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії знайшли мертвим колишнього українського депутата-зрадника України від "ОПЗЖ" Іллю Киву. Його тіло знайдено у Підмосков'ї. Тіло Киви виявили в Одинцово.

Колишній депутат виїхав з України перед початком широкомасштабної військової агресії Росії, в Україні обвинувачується у державній зраді та пропаганді війни. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини