Головна Новини Суспільство події Чи підтримують українці ліквідацію зрадників України на території інших країн
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи підтримують українці ліквідацію зрадників України на території інших країн

Як українці ставляться до вбивства зрадників країни на території Росії та її союзників.

11 грудня 2023, 15:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

6 грудня у Росії знайшли мертвим колишнього депутата України Іллю Киву, якого український суд нещодавно визнав винним у державній зраді. Згодом українська розвідка підтвердила інформацію про спецоперацію з ліквідації Іллі Киви на території Росії. Однак, як українці ставляться до вбивства зрадників.

Чи підтримують українці ліквідацію зрадників України на території інших країн

Колишні народні депутати, які втекли до Росії. Фото з відкритих джерел

Компанія Active Group провела соціологічне дослідження у якому запитала респондентів про їх ставлення до діяльності українських спецслужб на території інших держав щодо ліквідації зрадників України.

85% українців підтримують ліквідацію зрадників в інших країнах. З них 70% вказують, що це може бути на території будь-якої держави, тоді як інші 15% вважають за необхідне вбивати зрадників на у Росії та на території її сателітів. Проти вбивства висловилось 4,6% опитаних українців, а ще 10,4% вказали, що їм важко відповісти на питання.

Чи підтримують українці ліквідацію зрадників України на території інших країн - фото 2

Нагадаємо, що Ілля Кива був ліквідований імовірно СБУ зі стрілецької зброї 6 грудня 2023 року поблизу готелю у Московській області. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після ліквідації Киви українська розвідка дала пораду всім зрадникам України. Речник Головного управління розвідки України Андрій Юсов пояснив, що у разі добровільного повернення в Україну зрадників та колаборантів чекатиме чесний суд. Крім того, за словами представника ГУР на території Росії знаходитись небезпечно про що й свідчить смерть Іллі Киви.

Також "Коментарі" писали, що в українській розвідці відреагували на "список зрадників України" та розповіли, хто в нього може потрапити, а відповідно й бути ліквідований.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини