Головна Новини Суспільство Кримінал Суд у Львові ухвалив вирок Іллі Киві: скільки років в'язниці дали колишньому нардепу
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд у Львові ухвалив вирок Іллі Киві: скільки років в'язниці дали колишньому нардепу

Районний суд Львова виніс вирок у справ проти колишнього народного депутата Іллі Киви, якого підозрювали у державній зраді.

13 листопада 2023, 14:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Личаківський районний суд Львова оприлюднив рішення щодо справи колишнього народного депутата Іллі Киви, якого підозрювали у державній зраді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на пресслужбу суду Львова.

Суд у Львові ухвалив вирок Іллі Киві: скільки років в'язниці дали колишньому нардепу

Колишній народний депутат Ілля Кива. Фото з відкритих джерел

Ілля Кива був звинувачений за трьома статтями Кримінального кодексу України, серед них державна зрада, заклики до насильницької зміни влади та публічне використання комуністичної символіки.

13 листопада Личаківський районний суд Львова оголосив своє рішення у справі проти колишнього нардепа Іллі Киви.

"Суд визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінальних правопорушеньта остаточно призначив Іллі Киві покарання у виді позбавлення волі строком 14 років з конфіскацією майна", — йдеться у заяві суду.

Судовий процес над Кивою відбувався за відсутності обвинуваченого, який переховується від правоохоронних органів та суду у Росії. Крім того, Ілля Кива оголошений у міжнародний розшук. Наразі рішення суду ще не набрало законної сили і Ілля Кива може оскаржити вирок за 30 днів у Львівському апеляційному суді.

Нагадаємо, що 15 березня 2022 року ВР позбавила звання народного депутата Іллю Киву, який перед початком повномасштабного вторгнення Росії виїхав до РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що позафракційний нардеп-утікач Олександр Дубінський може заробляти на Youtube сотні тисяч доларів, але "забуває" їх декларувати.

Також "Коментарі" писали, що сталось з "золотим вагоном" колишнього народного депутата Віктора Медведчука, який планувала націоналізувати Укрзалізниця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини