Головна Новини Суспільство події Нардеп-утікач Дубінський може заробляти на Youtube сотні тисяч доларів, але «забуває» їх декларувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп-утікач Дубінський може заробляти на Youtube сотні тисяч доларів, але «забуває» їх декларувати

Олександру Дубінському може світити ще одна стаття ККУ

3 листопада 2023, 16:28
Поділіться публікацією:

Позафракційний народний депутат Олександр Дубінський, який за версією правоохоронних органів незаконно виїхав з України,  має у власності щонайменше три Youtube-канали з налаштованою монетизацією, яка може приносити йому сотні тисяч доларів.

Нардеп-утікач Дубінський може заробляти на Youtube сотні тисяч доларів, але «забуває» їх декларувати

Олександр Дубінський. Фото: із відкритих джерел

Зокрема, монетизація Youtube-каналу "DubinskyPro" з 2019 по 2022 роки в середньому може скласти приблизно $100 тисяч. Youtube-канал "Дубинский" за час свого існування міг принести своєму власнику приблизно $3 тисячі. Канал "DubinskyProAuto", створений у 2021 році, може приносити нардепу $7 тис. доходу щомісяця.

Дубінський неодноразово публічно вихвалявся заробітком на монетизації. Наприклад, у 2019 році в ефірі каналу Vласть vs Vлащенко він розповідав, що його дохід від Youtube-каналів становить щомісячно не менше $3,5 тис. При цьому у деклараціях про доходи нардепа жодних згадок про надходження коштів з Youtube немає.

Перевірка законності і прозорості доходів народних обранців входить до компетенції Національного агентства запобігання корупції. За подання недостовірних відомостей у декларації посадова особа може притягатися до кримінальної, адміністративної та дисциплінарної відповідальності в установленому законом порядку.

Нагадаємо, 1 листопада 2023 року Державне бюро розслідувань та СБУ офіційно повідомили, що проводять 7 одночасних обшуків за фактом незаконного переправлення громадянина за кордон, до якого може бути причетний позафракційний нардеп Дубінський.

У мережу злили документ, яким Міністерство охорони здоров’я клопотало про виїзд Дубінського за кордон. Нардеп у своєму акаунті в соцмережі написав пост, у якому заявив, що супроводжував батька на лікування за кордон. Згідно з листом МОЗ, Дубінський мав повернутися до 10 липня 2023 року.

Водночас в кінці липня з'явилася інформація, що дівчина народного обранця засвітила його перебування в Барселоні в сторіз Instagram.

9 серпня Дубінському повідомили про підозру в службовому підробленні для виїзду за кордон. Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання з носінням електронного браслета. Йому загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Сам Дубінський назвав дії силовиків "політичним переслідуванням".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини