Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кім закликав обмежити ухилянтів: не мають права на нормальне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім закликав обмежити ухилянтів: не мають права на нормальне життя

Віталій Кім вважає роботу працівників ТЦК, які шукають ухилянтів від мобілізації нормальним явищем.

15 січня 2024, 10:17 comments2170
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Миколаївської ОВА Віталій Кім закликав обмежити ухилянтів, які уникають мобілізації в Україні. Посадовець пояснює, що робота ТЦК у громадських місцях це нормально, а ухилянти не мають права кайфувати під час війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Кіма в ефірі телеканалу "Ми – Україна".

Кім закликав обмежити ухилянтів: не мають права на нормальне життя

Віталій Кім про ухилянтів. Фото з відкритих джерел

Ведучий в ефірі пригадав слова Кіма про працівників ТЦК, які займаються "полюванням" на ухилянтів та ловлять їх у громадських місцях. Очільник Миколаївської ОВА заперечив, що говорив про полювання та додав, що робота працівників ТЦК є нормальною.

"Я не казав про полювання. Я казав, що їх там ловлять ТЦК – і це нормально. Якщо ти ухилянт, то будь ласкавий, ти не маєш права жити повним життям і кайфувати", — заявив Віталій Кім.

Віталій Кім вважає, що ухилянти мають мати певні обмеження через уникнення мобілізації в Україні.

"Якщо ти ухилянт – сиди вдома. Бувають різні обставини – ти боїшся чи не хочеш принципово, чи будь-які інші обставини, – ти маєш мати обмеження, тому що ти не виконуєш те, що виконують інші", — заявив голова Миколаївської ОВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Естонії пояснили, чи будуть висилати українських біженців для мобілізації в Україні.

Також "Коментарі" писали про відео з роздачею повісток для українців у Польщі. У Центрі стратегічних комунікацій пояснили, що жартом українського військового скористалась російська пропаганда, яка видала фейкове відео за справжнє та розповіла про нібито вручення повісток українським біженцям у Польщі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

15 січня 2024, 17:14

Эта срань пиздоглазая Ким сам не хочет со своей скотской семейкой на фронт отправится ? Потому что ухилянти это и есть вся эта фашистская власть, будь она проклята !

Ігор

15 січня 2024, 11:34

Те ж саме щодо обов'язків влади та самопроголошеного узурпувавшего владу Фюрера з корумпованим оточенням. Взагалі щодо представників численної орди Божого народу які почуваються понад законом і всім суспільством.


Новини