Головна Новини Суспільство Війна з Росією Керівник Нацполіції розкритикував ідею мобілізувати правоохоронців
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник Нацполіції розкритикував ідею мобілізувати правоохоронців

Іван Вигівський пояснив, чому не потрібно мобілізувати правоохоронців на війну.

28 грудня 2023, 11:41 comments1249
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Нацполіції Іван Вигівський відреагував на пропозицію залучити до мобілізації в Україні правоохоронців. За його словами вони вже "максимально" залучені в обороні України як на війні проти Росії, так і на "внутрішньому фронті". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Вигівського для видання "Українські новини".

Керівник Нацполіції розкритикував ідею мобілізувати правоохоронців

Голова Нацполіції Іван Вигівський. Фото з відкритих джерел

Вигівський пояснює, що заклики мобілізувати та відправити на фронт 100 тис. поліцейських з 250 тис. не можуть бути реалізовані. За словами керівника Нацполіції сьогодні в Україні насправді є 100 тис. чинних поліцейських, з яких 80 тис. чоловіки, а решта – жінки.

"Кожного дня з них заступає на службу близько 20 тис. у наряд. Це одна зміна. Також близько 15 тис. слідчих і дізнавачів, 20 тис. оперативників і тисячі людей, які воюють на фронті, зокрема, підрозділ "Лють", — пояснив Вигівський.

Іван Вигівський наголосив, що такі заяви "диванних експертів" є "дивними" та вказують на "не знання елементарних цифр".

"Тому стосовно пропозиції мобілізувати 100 тис. поліцейських можу сказати, що ми вже максимально задіяні у складі Сил безпеки й оборони, а також дбаємо і про внутрішній фронт та безпеку всередині країни", — додав голова Нацполіції Іван Вигівський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський прокоментував законопроєкт про посилення мобілізації. Президент наголосив на необхідності обговорювати зміни публічно, щоб люди розуміли процеси ухвалення рішень щодо посилення мобілізації в Україні. Також на законопроєкт відреагував Валерій Залужний, який пояснив ідею щодо мобілізації людей з інвалідністю та відреагував на електронні повісти.

Також "Коментарі" писали про народного депутата, який пояснив, коли новий закон щодо мобілізації може набути чинності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Jon

29 грудня 2023, 08:35

Ваньку нада в першу чергу на фронт вIдправить -попригрIвались мIлIцIонери странI.

ОМ

29 грудня 2023, 05:58

Сергій, якій бідолашний! Якій невезучий - стільки порушень за рік! Я стільки за 40 років водійського стажу не зробив!!! Доречі, ,,штраф подвоїлі" - хто тобі доктор, що не сплатив своєчасно?

Монгол

28 грудня 2023, 22:44

Правильне рішення. Стратегічне. Почитав відгуки "ображених". Джерело: https://society.comments.ua/ua/news/warrussia/kerivnik-nacpolicii-rozkritikuvav-ideyu-mobilizuvati-pravoohoronciv-dbaemo-pro-vnutrishniy-front-723101.html © Comments.ua

Агафон

28 грудня 2023, 17:58

дайте разпорядження та на ранок подивитесь скільки їх залишилося в строю...)))

Сергій

28 грудня 2023, 17:13

Поліція - це державне злочинне угрупування, яке "заточене" під здирництво "грошенят" з людей, які ні за що не відповідають, а при вторгненні ворога, тікають перші і переходять на бік ворога, теж перші, як і більшість суддів, прокурорів (порядних, на мій погляд, дуже мало, але є, мав повагу спілкуватися). При роботі використовують всі "технології" підроблення понять та документів, думаю кожному водію знакомий вислів: "у вас тримтіння рук, бліда шкіра та поведінка, що не відповідає дійсності" з пропозицією проїхати до медзакладу, бо зупинили безпідставно. З особистого досвіду, 23 лютого 2022 їхав з Харкова, перевищів швидкість, зупинили, виписали штраф, приїхав у вечорі в Київ. Наступного дня почалась війна. Через 2 тижні штраф подвоїли, а у серпні виконавча служба заблокувала всі рахунки. Це одна із історій. А в загалі, за 2022 та 2023 рік було 5-6 штрафів загалом за непристебнутий ремінь, забув включити ближнє світло фар 30 травня, чи перегорівшу лампочку. Ну і десяток поїздок до медзакладів з тримтінням рук та блідою шкірою) Така поліція!

Віктор

28 грудня 2023, 16:10

Якщо поліцейських відправити на фронт, то хто ж тоді буде стріляти в спини безоружних людей?. (приклад подія в Дніпрі). І хто ж тоді їх буде відмазувать від відповідальності?

вапфыукап

28 грудня 2023, 16:05

Дуже багато нарядів. На 50 км стоять п'ять екіпажів - міряють швидкість. Частину можна використовувати для ротації.

Сергій

28 грудня 2023, 15:28

А "охоронні служби" розглядаються, чи зберігати майно комуняк і таких самих важливіше ніж захищати Україну? А який відсоток поліцейських на Сході перейшов на службу російським фашистам?

Батон

28 грудня 2023, 14:43

А скільки вас у відставці від 40 років? І до зброї навчені, і присягу приймали, і зарплату отримуєте за рахунок простих платників податків. А як до зброї, то нехай воюють хлібороби, трактористи..... Як приходить руській мір, то найбільше колоборантів серед вас.

Правдоруб

28 грудня 2023, 13:29

да вас мусорыв валить треба, бо зовсым берега по путали!!! або мобілізація цієї недулогуї аваковскої поліції, або народний бунт і фізично карать цих цоліцаїв особливо ті які з тцк ходять і потворствують по всюди без законю. поліція безполезне лайно.


Новини