Головна Новини Суспільство Війна з Росією Капітан HIMARS звернувся до російських військових (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Капітан HIMARS звернувся до російських військових (ВІДЕО)

Українські військові записали відео з супергероєм на ім'я капітан HIMARS. Він порадив як росіяни зможуть врятувати своє життя у цій війні та озвучив всього одну умову.

4 січня 2023, 13:03 comments1056
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Міністерство оборони України опублікувало запис, на якому капітан HIMARS звертається до російських військових. Новий супергерой говорить, що може врятувати російських військових, але для цього потрібно надати координати зосередження військової техніки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Defense of Ukraine.

Капітан HIMARS звернувся до російських військових (ВІДЕО)

Капітан HIMARS. Фото з відкритих джерел

Капітан HIMARS стоїть на фоні однойменного американського ракетного комплексу та повідомляє важливу інформацію для російських солдатів.

"Мене звати капітан HIMARS і я твій шанс повернутись додому живим", — говорить чоловік у військовій формі ЗСУ.

Далі український супергерой називає умови, за якими росіяни можуть зберегти своє життя і життя своїх друзів.

"Дай мені координати місць зосередження бронетехніки, штаби та боєприпасів. Я знищу тільки танки, арту, снаряди та паливо. Тоді ніхто не накаже тобі йти в атаку на забій, так ти збережеш своє життя та життя своїх друзів", — говорить капітан HIMARS.

У кінці ролика український солдат запускає снаряд з американського ракетного комплексу HIMARS. Переглянули ролик зі зверненням капітана HIMARS до російських військових про можливий їх порятунок на війні можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що один зі снарядів HIMARS влучив в місце зосередження російських військових. За даними РФ вже оголошено про смерть 89 росіян. Проте такі цифри і причини атаки викликали критику, навіть серед прокремлівського оточення.

Також "Коментарі" писали про те, що в Путіна лишилось тільки три варіанти ведення війни з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини