Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський блогер розкритикував офіційну заяву Москви про удар в Макіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський блогер розкритикував офіційну заяву Москви про удар в Макіївці

Популярний російський блогер, який був особисто нагороджений Путіним тепер критикує пояснення Кремля.

4 січня 2023, 12:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський блогер-пропагандист Семен Пєгов розкритикував офіційні пояснення з боку міністерства оборони РФ про причину великих втрат особового складу в Макіївці. Він називає таку спробу "непереконливою". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Російський блогер розкритикував офіційну заяву Москви про удар в Макіївці

Знищене місцеперебування росіян. Фото з відкритих джерел

Пропагандист Семен Пєгов веде свій блог під псевдонімом WarGonzo і особисто отримав орден Мужності від Володимира Путіна, тепер же блогер критикує Кремль. Пєгов стверджує, що нові дані, які оприлюднила Москва не точні і загиблих насправді більше ніж 89 осіб. Таким чином цей момент став одним з найбільших одинарних нападів на російських солдатів.

"Списків зниклих безвісти… помітно більше", — пише Семен Пєгов.

Основна причина удару російське керівництво називає те, що попри заборону солдати використовували мобільні телефону, таким чином ЗСУ вистежило їх місце перебування і завдали удару. Пєгов пише, що біля лінії фронту користуватись мобільними телефонами є поганою ідеєю, проте це не переконлива причина.

"Він назвав це пояснення відвертою спробою уникнути відповідальності і сказав, що чиновникам напевно, краще мовчати до кінця розслідування", — пише CNN.

Російський пропагандист стверджує, що ракети HIMARS, які вдарили по місці перебуванню росіян дорого коштують, тому ЗСУ мали переконатись у правдивості інформації з інших джерел: розвідка, безпілотники, місцеве населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про метод паспортизації, який використовує Росія, таким чином у війні українці можуть воювати один проти одного.

Також "Коментарі" писали про ромів, які можуть замерзнути через дії Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини