Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров знову погрожує забрати Харків та Одесу – назвав терміни завершення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров знову погрожує забрати Харків та Одесу – назвав терміни завершення війни

Рамзан Кадиров заявив, що окупанти мають забрати Одесу та Харків і до кінця року завершити "СВО"

13 лютого 2023, 12:20 comments1082
Поділіться публікацією:

Одіозний голова Чечні Рамзан Кадиров вважає, що в рамках так званої військової спецоперації РФ в Україні необхідно "забрати Одесу та Харків". Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву Кадиров зробив в інтерв'ю російському пропагандистському телеканалу "Росія 1".

Кадиров знову погрожує забрати Харків та Одесу – назвав терміни завершення війни

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

Рамзан Кадиров висловив упевненість у тому, що російські окупаційні війська можуть дійти до Києва та забрати його, якщо буде наказ російського диктатора Путіна.

Також Рамзан Кадиров запевнив журналістів, що до кінця року всі поставлені завдання в рамках спецоперації будуть виконані на 100%. Незважаючи на те, що Кремль часто змінює поставлені завдання, Кадиров не став уточнювати, про які завдання та цілі сьогодні йдеться.

"Для мене перемога – знищити зграю із Зеленським, яка вбиває наших громадян", — заявив голова Чечні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, де росіяни чекають на наступ ЗСУ.                                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський повідомив, що зроблено черговий санкційний крок нашої держави проти атомної галузі держави-терориста. Своїм указом він ввів у дію рішення РНБО щодо санкцій проти 200 осіб, які працюють на російську "атомку". Він також наголосив, що наша країна робить все, щоб санкції проти російської атомної галузі стали частиною глобальних санкцій проти Росії за війну, яку вона розв'язала. Якою є ймовірність, що вдасться притиснути російську "атомку"? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини