Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров розмріявся "денацифікувати" ще одну країну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров розмріявся "денацифікувати" ще одну країну

За словами лідера Чечні, "сатаністів" нібито треба знищувати у всій Європі, насамперед у Польщі

7 лютого 2023, 08:20
Поділіться публікацією:

Один із стовпів путінського режиму, одіозний лідер Чечні Рамзан Кадиров вже загрожує Польщі "денацифікацією", натякаючи, що ця країна стане наступною проти кого Росія розпочне війну після битв з Україною. Більше того, він вважає, що "боротися із сатанізмом потрібно у всій Європі". Як заявив Кадиров у себе в Telegram, Польща нібито випрошує озброєння у США, бо те озброєння, яке було у Варшави, тепер перебуває в Україні.

Кадиров розмріявся "денацифікувати" ще одну країну

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

"І тепер вона (Ред. — Польща) збентежена: а що, коли після успішного закінчення "СВО" Росія почне "денацифікувати" та "демілітаризувати" наступну країну? Адже після України на карті Польща! Не приховую, такий намір особисто у мене є, і я неодноразово заявляв, що боротьба із сатанізмом має продовжуватися по всій Європі і насамперед на території Польщі. Тому поляки вчасно схаменулися", — заявив Кадиров.

Скандальний лідер Чечні також заявив, що у Польщі нібито і "політична ситуація складна". Він зазначив, що у липні пройде щорічний Марш автономії Сілезії. На його переконання, цей регіон Польщі "заслужив на особливий незалежний статус, і там вкрай необхідний референдум, під час якого Росія може надати організаційну допомогу".

"Проси, Польща, проси у своїх господарів", — зневажливо підсумував Кадиров.

Скандальний "піхотинець Путіна" регулярно погрожує світові війною. Нещодавно він вибухнув погрозами на адресу Європи після того, як у Данії спалили Коран. Він заявив, що європейські країни потребують "очищення від сатаністів", як і Україна.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі знову зіпсують через постачання зброї Україні: про що це говорить.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США визнали – санкції проти РФ виявилися неефективними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини