Головна Новини Суспільство Війна з Росією Історичний «союзник» Росії готує напад на неї. Коли вдарять по РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Історичний «союзник» Росії готує напад на неї. Коли вдарять по РФ

Історичний союзник Росії, який допоміг їй з Наполеоном та Гітлером тепер вдарить по Москві та інших територіях РФ.

5 січня 2023, 11:13 comments20987
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Путін планував використати історичного союзника Росії проти війни в Україні та для шантажу Європи. Проте, цього року мороз прийшов на територію Росії, тоді як в на європейському континенті спостерігається аномальне тепло. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на службу прогнозів Meteologix.

Історичний «союзник» Росії готує напад на неї. Коли вдарять по РФ

Військові взимку. Фото з відкритих джерел

В історії Росії, мороз кілька разів рятував країну від поразок. На початку 19 століття Наполеон захопив частину імперії, проте одним з головних чинників відходу виявився мороз, до якого французька армія не була готова. Подібна ситуація сталась і під час Другої світової війни, коли Гітлер рухався в бік Москви.

Цього разу Путін хотів використати свого історичного союзника знову. Росія використовує масові ракетні удари по критичній енергетичній інфраструктурі, аби змусити населення України замерзнути і почати протестувати проти влади, проте українців це тільки об’єднало у спільній ненависті до Путіна.

Також Росія планувала шантажувати Європу перекриттям газу, аби європейські лідери йшли на поступки, зняли санкції чи припинили постачати зброю Україні. Один з російських пропагандиських каналів навіть зняв ролик про те, як замерзає Європа.

План Путіна не тільки не спрацював, а його союзник сам завдасть удару по Росії. В Європі спостерігають аномально теплі температури для січня, а на Росію насуваються одні з найбільших морозів. Температура опуститься майже до 40 градусів нижче нуля, що в цьому столітті не спостерігалось на території Москви. За даними Meteologix найбільші холоди вдарять по Росії у період з 6 по 9 січня. Україну холодний циклон майже не задіне, температура буде триматись середніх зимових показників і не перевищить -14 гарусів за Цельсієм.

Історичний «союзник» Росії готує напад на неї. Коли вдарять по РФ - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що французький економіст назвав країну, яка отримує вигоду від війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про американського генерала, який назвав причину, чому Україна переможе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteologix.com/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини