Головна Новини Суспільство Війна з Росією Інтриги більше немає: Сирський знає точну дату постачання F-16 в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Інтриги більше немає: Сирський знає точну дату постачання F-16 в Україну

Олександр Сирський озвучив, які обмеження будуть у F-16 в Україні

24 липня 2024, 12:25 comments2121
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", останнім часом у медіапросторі активно обговорюється, коли саме західні винищувачі прибудуть до України. Чіткої відповіді на це питання не дають ні українська влада, ні західні партнери, запевняючи лише, що цього літа обіцяні літаки точно з'являться в українському небі. Говорячи про терміни постачання літаків до України головком ЗСУ Олександр Сирський сказав, що він знає дату, коли в Україні з'являться F-16, але зі зрозумілих причин не може про це сказати публічно.

Інтриги більше немає: Сирський знає точну дату постачання F-16 в Україну

Винищувач F-16. Фото: з відкритих джерел

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що західні винищувачі F-16 допоможуть нашим захисникам, однак у них будуть деякі обмеження на фронті. Це вже обговорено із партнерами.

За словами Олександра Сирського, літаки F-16 посилять протиповітряну оборону України. Вони дозволять Києву ефективніше протидіяти російським крилатим ракетам та влучно вражати наземні цілі.

Однак, наголосив Сирський, є межі можливостей F-16. Їм доведеться залишатись "за 40 км або більше" від лінії фронту через ризик, що Москва їх знищить.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олександр Сирський заявив, що країна-агресор має намір до кінця року збільшити чисельність військ в Україні до 690 тисяч. Вже зараз у окупантів перевага у техніці та засобах.

Головком ВСУ зазначив, що через два з половиною роки з початку повномасштабного вторгнення у росіян все ще є великі ресурси .

За словами Сирського, Росія на початку вторгнення мала 100 тисяч солдатів. Ця кількість зросла до 520 тисяч, а до кінця року РФ хоче збільшити чисельність військ до 690 тисяч.

"Коли справа доходить до обладнання, то тут співвідношення 1:2 або 1:3 на їхню користь", — сказав головком ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи мають росіян шанс прорвати у Харківську та Сумську області: відповідь Сирського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини