Головна Новини Суспільство Війна з Росією Інструктори Збройних сил Литви навчатимуть українських військових у Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Інструктори Збройних сил Литви навчатимуть українських військових у Німеччині

Спеціальна навчальна група Збройних Сил Литви спільно з німецькими й бельгійськими колегами до середини травня братимуть участь у Місії Європейського Союзу для навчання українських військових у Німеччині

12 квітня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Збройних сил ЛитвиБагатонаціональна програма навчання триватиме до 15 травня. Перша група інструкторів-піхотинців  з Литви уже вирушила до Німеччини.

Інструктори Збройних сил Литви навчатимуть українських військових у Німеччині

Литовські військові інструктори ділитимуться з українською армією досвідом у Німеччині

"Ми їдемо до Німеччини як навчальна група для передачі знань та навичок українським військовим. Ми проведемо весь період місії, навчаючи солдатів, які борються за свободу своєї країни", — зауважив капітан Томас Скерстонас.

Литовські піхотинці сподіваються не лише поділитися досвідом, а й почерпнути нові знання для себе, додає офіцер Скерстонас.

"Ми будемо застосовувати отриманий (досвід) під час підготовки до захисту нашої країни", — сказав  Томас Скерстонас.

Під час місії військові з України пройдуть навчання з базового управління зброєю, інженерну та медичну підготовку, й колективні тренування на різних рівнях, що стосуватимуться наступальних та оборонних операцій у населених та лісових районах.

Головна мета місії – зміцнення військових можливостей ЗСУ для оборони держави та захист цивільного населення.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що у лютому-березні цього року в Україні було 50 бійців сил спеціального призначення Великобританії. За інформацією британської The Guardian, про це свідчить один із "злитих" у мережу секретних документів Пентагону з грифом "цілком секретно". У документі згадується, що в Україні діють сили спеціального призначення кількох країн, які формально не беруть участь у війні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, про втрати ЗСУ на фронті та підготовку підкріплення: що пише Washingtonpost Україні для звільнення тимчасово окупованих територій потрібно багато воїнів, навчених і вмотивованих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

rttrytr

12 квітня 2023, 10:32

Быстрые, анонимные и бесплатные ceкc знaкомcтва - здесь очень много дeвyшек и все они хотят лишь ceкca, пользyйся ----- https://urlis.net/club


Новини