Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Їх чекатиме смерть": ЗСУ вирили гігантський окоп
commentss НОВИНИ Всі новини

"Їх чекатиме смерть": ЗСУ вирили гігантський окоп

Сили оборони готуються до можливих провокацій або нападу з боку ПВК "Вагнер", яку перебазували до Білорусі

19 липня 2023, 18:07 comments2254
Поділіться публікацією:

На Чернігівщині, яка межує з Білоруссю, де зараз розміщені найманці ПВК "Вагнер", вирито 40-кілометровий танковий рів, а також утворено  понад 30 тисяч усіляких мінних пасток для ворожих сил. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

"Їх чекатиме смерть": ЗСУ вирили гігантський окоп

Сергій Наєв

"Ми знаємо, що на територію Білорусі останнім часом прибувають найманці ПВК "Вагнер". Але вже зараз ми реагуємо та створюємо такі умови, щоб державний кордон України був повністю непрохідним для ворожих сил, — зазначив у своїй заяві  Сергій Наєв. - Зокрема, на Чернігівщині тільки на одному з напрямків вирито понад 40 км протитанкового рову. Утворено понад 30 тисяч усіляких мінних пасток для ворожих сил". 

"Якщо вони намагатимуться ступити своїм брудним чоботом на українську землю — їх чекатиме смерть. Ми додатково підсилимо ділянки державного кордону невибуховими та вибуховими загородженнями, які будуть несподіванками для ворога", — також зазначив Сергій Наєв.

Зазначимо, що на відео за участю ватажка ПВК "Вагнер" Пригожина він стверджує, що після базування в Білорусі вони торуватимуть свій шлях до Африки, де вони "працювали" раніше. Але разом з тим зазначив, що, можливо, згодом вони повернуться до "зони СВО".

"Далі готуємось, підвищуємо свій рівень і – у новий шлях. В Африку. І, можливо, повернемося на СВО у той момент, коли будемо впевнені, що нас не змусять осоромити самих себе та наш досвід", — зазначив Пригожин.

Військовий командир ПВК Уткін анонсував "скору найбільшу роботу":

"Попереду у нас новий етап, це не кінець, це лише початок найбільшої роботи у світі, яка буде проведена дуже скоро", — заявив Уткін.

Тим часом, росіяни заявили, що готують "штурм" ЗАЕС

П’ять європейських союзників прийняли неприємне рішення для України

А Україна створює тимчасовий маршрут для експорту зерна Чорним морем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини