Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ігнат розповів, що змусило нервувати росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігнат розповів, що змусило нервувати росіян

Росіяни роздратовано відреагували на фото винищувача F-16 з українським гербом та іншим маркуванням України.

11 лютого 2024, 12:22
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що опубліковані фотографії, які містили зображення винищувача F-16 з українськими розпізнавальними знаками, змусили росіян нервувати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Ігната в ефірі телемарафону.

Ігнат розповів, що змусило нервувати росіян

Юрій Ігнат про винищувачі F-16. Фото з відкритих джерел

Юрій Ігнат пояснив, що, як тільки бойові літаки F-16 потраплять в Україну, вони одразу стануть основними цілями для російської армії.

"Безумовно, F-16, якщо прийде в Україну, стане ласою ціллю для окупантів. Тому маємо зробити все, щоб інфраструктура, яка готується, повірте, була адаптована. Тому що зробити капітальною її це не дуже простий процес. І особливо, коли ми знаходимося під щоденними обстрілами", — наголосив Ігнат.

Речник Повітряних сил відреагував на опубліковані фото з українськими винищувачами, які за словами Ігната змусили нервувати росіян.

"Інтерв’ю ви бачили, нашого Фантома, і фото таке цікаве зробив зі знаками. Тут обговорюють, справжні вони чи ні. Давайте подивимося, що, і ми вже бачили, що росіяни кажуть, хай трішки понервуються", — сказав Ігнат.

Ігнат розповів, що змусило нервувати росіян - фото 2

Фото надані пілотом ПС ЗСУ на позивний Фантом. Голос Америки

Нагадаємо, що видання "Голос Америки" опублікувало інтерв’ю з пілотом ПС ЗСУ, яке було проілюстроване фотографією винищувача F-16 з українськими розпізнавальними знаками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи можуть іноземні пілоти F-16 воювати на боці України.

Також "Коментарі" писали про перші цілі України для західних винищувачів. За словами одного з найбільш смертоносніших пілотів США, українці мають "вимести" з неба російські винищувачі МіГи й Су.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини