Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ігнат розповів, чому виробництво «шахедів» у Росії – це відволікання уваги від Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігнат розповів, чому виробництво «шахедів» у Росії – це відволікання уваги від Ірану

Росії важливо відвести підозри від Ірану, вважає речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат

18 серпня 2023, 10:15 comments1613
Поділіться публікацією:

Росія виробляє дрони-камікадзе Shahed на своїй території для того, щоб відвернути увагу від Ірану. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Ігнат розповів, чому виробництво «шахедів» у Росії – це відволікання уваги від Ірану

Дрони-камікадзе. Фото: з відкритих джерел

Речник розповів, що досить часто вдається збити безпілотник, але при цьому він не отримує особливих пошкоджень. Тоді вцілілу його частину доставляють у спеціальні центри, де скрупульозно досліджують, вивчають, чи щось змінилося в самій начинці БПЛА. Вивчається, які запчастини в безпілотнику російські, іранські, американські, європейські.

Юрій Ігнат вважає, що країна-агресор виробляє дрони у себе – це просто відволікання уваги від Ірану.

"Мовляв, у нас є своє виробництво, а "Іран тут ні до чого". Іран, який із самого початку постачання цих БПЛА і коли вони з'явилися в небі жодного разу не визнав, що дає Росії ці безпілотники", — заявив речник Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – стало відомо, яка країна в Європі вирішила замовити в Ірану тисячі шахедів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини