Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ідуть жорстокі бої: Сирський зробив тривожну заяву про ситуацію в Часовому Яру
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідуть жорстокі бої: Сирський зробив тривожну заяву про ситуацію в Часовому Яру

Олександр Сирський сказав, де в Україні складно на фронті

6 квітня 2024, 12:28 comments2536
Поділіться публікацією:

Місто Часів Яр Донецької області, незважаючи на жорстокі бої на схід від міста, залишається під контролем українських захисників. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Telegram зробив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Ідуть жорстокі бої: Сирський зробив тривожну заяву про ситуацію в Часовому Яру

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

Головком ЗСУ зазначив, що найбільш жорсткі бої на сьогодні тривають у районах Першотравневого та Водяного, а також на схід від Часового Яру, де ворог намагається прорвати оборону наших військ.

"Часів Яр залишається під нашим контролем, всі спроби противника прорватися в населений пункт зазнали невдачі", — констатував генерал.

Олександр Сирський зазначив, що особливо складна обстановка склалася: на Бахмутському напрямку в районах на схід від Часового Яру та Кліщіївки; на Авдіївському – у районах Бердичів, Орлівки, Водяного, Першотравневого; на Новопавлівському – у районі Новомихайлівки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — крім власне фронтових подій, де ситуація для України досить складна, особливо на Донеччині, де росіяни посилено атакують, бої ведуться і дистанційно (за допомогою ракет та безпілотників, причому останніми ми наводимо "шурхіт" у країні -агресорі), а також на дипломатичних аренах. Експерти оцінили спеціально для порталу "Коментарі", що зараз відбувається на всіх фронтах російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – згідно з прогнозами, на Україну чекає складний у військовому сенсі квітень, бо Сили оборони ослаблені (у тому числі через брак людей, озброєнь та боєприпасів), а росіяни посилюють наступальні дії. Не припинять вони, зважаючи на все, і масовані ракетно-дронові атаки. Тим важливіше для нашої країни активізуватися на зовнішній арені, видобуваючи допомогу від зарубіжних партнерів, шукаючи нових важелів тиску на РФ. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїми очікуваннями від другого місяця весни та чергового війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/645
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини