Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хто закликає Зеленського не звільняти Крим: відповідь представника президента в АРК
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто закликає Зеленського не звільняти Крим: відповідь представника президента в АРК

Ряд західних політиків побоюється реакції у відповідь Кремля на звільнення Україною Криму

6 травня 2023, 11:45 comments5702
Поділіться публікацією:

Постійний представник президента в АРК Таміла Ташева в інтерв'ю PAP розповіла, що кілька західних політиків застерігають Україну щодо її планів щодо деокупації Криму, адже це нібито може призвести до ядерної війни.

Хто закликає Зеленського не звільняти Крим: відповідь представника президента в АРК

Крим. Фото з відкритих джерел

Ташева уточнила, що йдеться не про конкретні країни, а деякі західні політики, які побоюються, що деокупація півострова може призвести до того, що російське керівництво ухвалить рішення застосувати ядерну зброю і буде завдано непоправної шкоди екології і всьому людству. Зі зрозумілих причин імена цих політиків Таміла Ташева назвати відмовилася, але підтвердила факт того, що вони проти звільнення Криму.

"Вони стверджують, що Крим справді можна повернути, але потенційні наслідки будуть величезними як для мешканців півострова, так і для України загалом. Вони вважають, що ми маємо повністю відмовитися від спроб повернути його. Я не думаю, що Росія застосує тактичну ядерну зброю, адже Путін розуміє, що це для неї точка неповернення та знищення всієї системи, яку він злочинно будував на окупованих територіях", – зазначила Постійний представник президента в АРК.

Вона додала, що українські війська звільнили Херсон півроку тому, і нічого не сталося, хоча, на думку Москви, це було так зване порушення територіальної цілісності Росії. Згідно з ядерною доктриною Путіна, вони мали негайно застосувати тактичну ядерну зброю.

Читайте на порталі "Коментарі" — росіяни закрили Кримський міст для проїзду: у чому причина.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Криму день розпочався із гучних вибухів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини