Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хто наполіг на утриманні Бахмута: у РНБО розкрили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто наполіг на утриманні Бахмута: у РНБО розкрили деталі

Битва за Бахмут продовжується, незважаючи на поради західних партнерів відвести війська з напівоточеного міста

17 березня 2023, 12:40 comments1879
Поділіться публікацією:

За військовим командуванням в особі головкому Валерія Залужного та командувача Сухопутними військами Олександра Сирського було останнє слово у питанні, як далі бути з операцією з оборони Бахмута – виводити війська чи перекидати підкріплення та продовжувати утримувати місто. Про це в інтерв'ю Радіо Свобода розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

Хто наполіг на утриманні Бахмута: у РНБО розкрили деталі

Бахмут. Фото: з відкритих джерел

"Ми розуміємо, що це когось дратує, хтось вважає, що ми повинні поступатися. Але це наша земля, і ми не маємо права її не захищати. Якщо ж нашими військовими будуть ухвалені ті чи інші рішення, вони будуть проговорені на Ставці, тоді прийматимемо ті чи інші дії", — зазначив Олексій Данілов.

На його думку, оборона Бахмута дозволяє знищувати "величезну кількість терористів", тому цей населений пункт Донецької області залишається дуже важливою та навіть ключовою точкою для Сил оборони.

При цьому Олексій Данілов уточнив, що утримання Бахмута продовжуватиметься, доки не настане новий етап у війні та з'являться інші пріоритети, на які потрібно буде відправляти сили та ресурси.

Читайте також на порталі "Коментарі" – єдиний варіант утримати Бахмут – де ще росіяни намагаються прорвати оборону ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – битва за Бахмут стала одним із епохальних епізодів битви за Донбас. Земля в районі міста буквально посипана трупами російських військових, яких командування відправляє на так звані "м'ясні" штурми. Про що говорить це протистояння, що йде так довго, всупереч найсміливішим прогнозам і порадам західних експертів? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини