Головна Новини Суспільство Війна з Росією ГУР повідомило про знищення організатора "нелюдських тортур"
commentss НОВИНИ Всі новини

ГУР повідомило про знищення організатора "нелюдських тортур"

Херсонський колаборант прислуговував рашистам

20 березня 2023, 15:04
Поділіться публікацією:

Організатора катівень на Херсонщині Сергія Москаленка ліквідовано на тимчасово окупованій території. Про це провідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають "Коментарі".

ГУР повідомило про знищення організатора "нелюдських тортур"

Про ліквідацію колаборанта повідомило ГУР Міноборони

"Зрадник 1978 р.н., був мешканцем Нової Каховки та власником місцевої охоронної фірми. Під час окупації пішов на співпрацю з росіянами та отримав посаду так званого начальника СІЗО, де над полоненими українцями вчиняли нелюдські тортури, — повідомляють українські військові розвідники. - ГУР МО України нагадує — за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата. Слава Україні!".

Нагадаємо, що під час візиту Путіна до Маріуполя кремлівські пропагандисти припустилися "проколу". Терорист Гіркін розповів, чим, на його думку, закінчиться битва за Бахмут для Росії. А українські експерти розмірковують, чи готова Україна перехопити ініціативу у війні.

"Ми маємо фактично армію, яка використовує натовське озброєння і сама воює сучасно, як армії країн Альянсу. Все це дає нам ту саму перевагу, завдяки якій можна не лише наступати, а й перемагати. Коли та як це буде – побачимо. Але зрозуміло, що без контрнаступу ЗСУ розраховувати на Перемогу, яку ми всі так прагнемо, не доводиться, – розмірковує експерт. – Щодо загальних висновків на 390-й день масштабної війни, то я згоден із керівником Головного управління розвідки Міноборони України Кирилом Будановим – рахунок зараз, якщо використати футбольну термінологію, 1:1. Але матч ще не завершено. І тепер ініціатива, по ідеї, має перейти до України. Рахунок точно буде на нашу користь, сподіваємося вже цієї весни".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини