Головна Новини Суспільство Війна з Росією ГУР Міноборони України: Суровікін був усунений під час спецоперації
commentss НОВИНИ Всі новини

ГУР Міноборони України: Суровікін був усунений під час спецоперації

Суровікін відомий масовими ракетними обстрілами України

23 лютого 2023, 18:15
Поділіться публікацією:

Нинішній голова Генштабу армії РФ Валерій Герасимов, щоб усунути з посади свого конкурента Сергія Суровікіна, провів справжню спецоперацію з його дискредитації. Подробиці цього, як повідомляють "Коментарі", в інтерв'ю " УП " розкрив голова Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

ГУР Міноборони України: Суровікін був усунений під час спецоперації

Суровікін відомий своєю жорстокістю

За його словами, Герасимов, невдоволений відстороненням від командування Генштабом, спрямував свої сили на збір компромату на свого суперника. Його звинуватили в здачі Херсона, розбазарюванні ракетних запасів Росії і навіть масовому поширенні алкоголізму та наркоманії в армії. Всі ці дані були доведені до вищого керівництва РФ, яке повернуло на посаду Герасимова.

"Це приклад міжусобної боротьби у них, — зазначив Буданов. — Герасимова усунули від керівництва військами і взагалі, як кажуть, від "свята життя" в російській армії. Він почав шукати способи, як усунути Суровікіна. Ближче до зими він почав, не побоюсь цього слова, спеціальну операцію проти нього — почалося проведення перевірок щодо нього, проведення комісій, інспекцій, та доведення їх результатів до вищого керівництва Російської Федерації. Їм намалювали наступну картину: виключно через пана Суровікіна було втрачено Херсон, виключно через Суровікіна страшні втрати Російської Федерації, виключно через нього в армії з'явилася така проблема, як наркоманія, проблема алкоголізму... Єдине, що йому, на мій погляд, правильно інкримінували це ненормальні витрати ракетного озброєння".

Нагадаємо, що Сергій Суровікін відповідальний за масові обстріли енергосистеми України.

При цьому Кирило Буданов визнав, що радий конфліктам у стані керівництва країни-агресора і навіть готовий їм сприяти.

Крім того, як розповів головний військовий розвідник України, ГУР має агентів у найближчому оточенні Путіна. Вони співпрацюють з українською розвідкою, сподіваючись зберегти своє життя та майно після того, як Путін буде зміщений або піде в політичне небуття.

Зазначимо, що Кирило Буданов також розповів про найближчу стратегію РФ у війні. При цьому з'їзд народних депутатів Росії ухвалив рішення про припинення існування Російської Федерації. А військовий аналітик спрогнозував, хто усуне Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини