Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий аналітик розказав, хто усуне Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий аналітик розказав, хто усуне Путіна

Британський аналітик з питань оборони вважає, що в Росії не буде масових протестів проти Путіна, проте російського диктатора усунуть іншим шляхом.

23 лютого 2023, 17:02 comments2424
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військовий аналітик з питань оборони Майкл Кларк вважає, що в Російській Федерації не буде масштабного народного повстання, яке повалить режим Путіна, на його думку, російського президента усунуть по іншому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Sky News.

Військовий аналітик розказав, хто усуне Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з журналістами Sky News аналітик з питань оборони Майкл Кларк відповів чи є реальні шанси того, що в Росії відбудеться державний переворот.

На думку військового експерта в Російській Федерації немає ознак, які могли вказувати на можливість держперевороту в країні, проте Кларк додає, що є певна напруженість у самому Кремлі. Майкл Кларк сходиться на тому, що передбачити час, коли Володимира Путіна усунуть неможливо, але ймовірно це зроблять найближче до нього коло.

Військовий аналітик вважає, що в найближче оточення Путіна складається з двох, трьох десятків військових чиновників та російських силовиків. Саме на елітних силовиків Путіна робить акцент Майкл Кларк.

"Рано чи пізно вони так, чи інакше його усунуть – я впевнений у цьому, але просто не знаю, коли", – каже професор Майкл Кларк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Національний банк України випустив нову вертикальну купюру номіналом 20 гривень до річниці вторгнення Російської Федерації в Україну.

Також "Коментарі" писали про відомих диктаторів, яких було страчено. Серед подібних до сценарію військового аналітика Майкла Кларка про усунення Путіна, можна виділити страту корейського диктатора, якого вбив його союзник з спецслужб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини