Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Грьобана радянська система": генерал різко критикує українську армію
commentss НОВИНИ Всі новини

"Грьобана радянська система": генерал різко критикує українську армію

Генерал Дмитро Марченко прокоментував інцидент, коли курсанта перевели до бойового підрозділу під керівництвом офіцера, якого він критикував.

27 травня 2024, 11:07 comments3642
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал-майор Дмитро Марченко, який керував оборонною Миколаєва під час повномасштабного наступу Росії, критикує зміни в українській армії. За його словами, вона досі залишається подібна до радянської.

"Грьобана радянська система": генерал різко критикує українську армію

Генерал-майор Дмитро Марченко. Фото з відкритих джерел

Генерал Дмитро Марченко відреагував на ситуацію з курсантом Національної академії сухопутних військ Олександром Поповичем, якого відрахували з академії та перевели до бойової бригади. За словами Поповича це сталось через його скарги щодо порушення прав курсантів, зокрема цькування та умови звільнення за межі закладу.

Крім того, Попович наголошує, що його перевели до майора Антоніва, який нібито принижував курсантів та був начальником одного з курсів де вчився хлопець. Попович додає, що це схоже на збіг обставин або розправу над ним.

"До чого ми дійшли за 10 років війни…? Ось до цього — до радянської армії, на превеликій жаль це факт! Просто жах… я точно не хочу, щоб моя дитина служила в цій грьобаній радянській системі!!!", — реагує на інцидент Марченко.

Генерал вказує, що Україна веде війну за свої права, свободи, незалежність та європейські цінності, проте система й надалі робить з українців "рабів".

"Із цього всього цирку я побачив, що задіяли всі ресурси аби знищити того хто озвучив проблему, і на жаль ні чого не зробили, щоб розібратися і ці проблеми прибрати! Так на жаль було, і як я бачу буде — основна проблема армії, це не озвучувати проблеми і вирішувати їх, а боротися проти тих хто це робить….", — наголосив український генерал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що морська піхота відреагувала на критику щодо нового призначення генерал-лейтенанта Юрія Содоля.

Також "Коментарі" писали про реакцію українських військових на російський удар по цивільних у Харкові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іван

28 травня 2024, 10:45

Кремлеботи налетіли, тільки дай повід - посіяти зневіру у людей

Партия 5.10

27 травня 2024, 18:09

Гонор, слышь ты, гемор, ты чего ещё не сдох на фронте за фашиста Зеленского ? Если что, то я с Киева и скоро грызть вас сук грызть буду зубами !

Партия 5.10

27 травня 2024, 18:02

Прав генерал, Украина стала страной фашизма и парадокс в том что главный фашист еврей Зеленский ! И не надо тут разводить сопли, что только евреи не могут стать фашистами и нацистами, ещё как могут, Зеленский это доказал. Такая страна должна быть уничтожена !

Гонор

27 травня 2024, 13:54

Василь Коваленко, Проблема в подготовке офицеров и это замкнутый круг. Их просто готовят те, кого и близко нельзя подпускать к воспитанию и подготовке. До сих пор например выполняют 1 УУС и другие, которые АБСОЛЮТНО бесполезны в реальном бою. Тотальные неуставные взаимоотношения, хамство и мат, денежные поборы и откровенное вымогание денег на всех уровнях, всеми командирами, начиная от сержантов.

Гонор

27 травня 2024, 13:50

ЭДВАРД, Ты москалик не волнуйся за нашего Президента, за своего упыря волнуйся. Страна не за президентов воюет, а за Родину. Но тебе цапик этого не понять, вы все кремлевские рабы.

ЭДВАРД

27 травня 2024, 12:52

В ЗСУ таке жахіття коїться, що ніхто вже добровільно туди не піде! Зеленський нерозуміє, що на фронті наші рідні і друзі і ми все знаємо з перших вуст. Та, чесно кажучи, народ вже зрозумів, що президенту просто начхати і на бійців-героїв і на народ. ТОЙ ТЕРОР ПРОТИ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ ЯКИЙ ВІН РОЗПОЧАВ - ЦЕ ВЖЕ НЕ ТЕ ЩО ВІД САТАНИ - ЦЕ ВЖЕ ВІД КРЕМЛІВСЬКОГО ЩУРА!!! В президента немає, не те що фаховості окрім амбіцій, - в нього відсутня просто людяна вдячність до тих, хто врятував Україну майже в перші дні війни і кого шанували бійці і саме, хто утримував ту величезну мотивацію, а це саме генерал Дмитро Марченко - герой Півдня. Ця людина з перших днів війни стала кісткою поперек горла "полководцю" Зеленському. Така шана і любовь до генерала з боку бійців І ПОЛКОВОДЧЕСЬКИЙ ТАЛАНТ ГЕНЕРАЛА, саме допомогла втримати Південь і надавати по сраці оркам! Це неподобалося генштабу і президенту... їх славу ніхто немає затьмарувати. Саме БОЙОВА слава генералів, яких звільнив президент, була основною причиною до їх звільнення і призначення нових генералів, яких особистий склад підрозділів не знав і не шанував... Не буду писати за їх здібності, але в разгар війни міняти скількох генералів і головнокомандувача - нашого героя Валерія Залужного може тільки неадекватний ЙОЛОП і просто не дуже здорова людина. На тепер маємо посунувшіся фронти, підвищення втрат нашіх захисників... ну, і, вже незаконною недолугою мобілізацією, Зеленський повністю знищив будь яку мотивацію українців і поставив Україну на межу знищення!!!

Василь Коваленко

27 травня 2024, 12:41

Повністю погоджкуюся із думкою вельмишановного пана Генерала. Наша українська армія ніяк не позбудеться того "совкового спадку", тим більше, останнім часом, коли від керівництва ЗСУ були усунені і продовжують усуватисяся прогресивно мислячі та незалежні у своїх оцінках і діях военачальники, на користь тих, що готові "під козирьок" виконувати будь-які (в т. ч. безглузді і, навіть, злочинні) накази з Банкової. Цей спадок - одна з вагомих причин, чому із таким побоюванням нинішні військовозобов'язані відносяться до призову у лави ЗСУ


Новини