Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гордон звернувся до росіян: "Крим влітку горітиме"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон звернувся до росіян: "Крим влітку горітиме"

Відомий журналіст закликав росіян, які незаконно в'їхали на півострів, якнайшвидше його полишити

25 липня 2023, 18:53
Поділіться публікацією:

Росіяни, які незаконно в'їхали на територію тимчасово окупованого Криму, якщо не встигнуть залишити український півострів, опиняться у в'язницях за незаконне перетинання кордону. Про це, як повідомляють "Коментарі", попередив російських горетуристів відомий український журналіст Дмитро Гордон.

Гордон звернувся до росіян: "Крим влітку горітиме"

Дмитро Гордон

Він закликав росіян якнайшвидше покинути територію тимчасово окупованого півострова, щоб не опинитися у в'язницях. Оскільки, згідно з його прогнозом, незабаром Крим "горітиме" — по базах російських військових завдаватимуть ударів, Кримський міст буде знищений і хто не встигне виїхати до РФ, постане перед українським судом.

"Все, що ви бачили досі — це дитячий садок. Крим горітиме, — заявив Дмитро Гордон. — Тому що в Криму бази російських терористів, склади з озброєнням, з технікою, скупчення живої сили — по всьому цьому скоро будуть наноситися прицільні вогневі удари. Кримського мосту не буде. дуйте додому, потім буде важко і неможливо це зробити. Будете в українських в'язницях за те, що незаконно перетнули кордон Росії з Україною".

Крім того, Гордон закликав російських "чухати ріпи", які незаконно в'їхали в Крим, і повертатися "за поребрик, поки не пізно".

Нагадаємо, що під час українського контрнаступу українськими експертами неодноразово обговорювалася можливість виходу ЗСУ до адміністративного кордону Криму та подальше встановлення вогневого контролю над усією його територією, за допомогою артилерійських та ракетних систем. Після цього, а також попереднього знищення Кримського мосту, російське угрупування на півострові фактично опиниться в пастці і буде змушене або боротися до загину, або здаватися, прогнозували експерти.

А 22 липня у Червоногвардійському районі Криму вранці лунали вибухи. Внаслідок удару БпЛА сталася детонація на складі боєприпасів. Окупаційна влада була змушена зупинити рух поїздів та оголосити про евакуацію населення.

Тим часом, проросійські сепаратисти в Карабаху заблокували міжнародний гуманітарний маршрут.

А російських студентів змушують збирати іранські дрони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини