Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гордон розповів, як близько був до місця ранкових вибухів у Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Гордон розповів, як близько був до місця ранкових вибухів у Києві

Дмитро Гордон перебував поблизу місця ракетного удару Росії по Києву.

7 лютого 2024, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон розповів, що знаходився недалеко від місця влучання російських снарядів по багатоповерхівці у Голосіївському районі Києва. 

Гордон розповів, як близько був до місця ранкових вибухів у Києві

Український журналіст Дмитро Гордон. Фото з відкритих джерел

В соціальній мережі Instagram Дмитро Гордон написав, що під час ракетного удару знаходився за 200 метрів від епіцентру вибуху.

"У момент вибуху я знаходився за двісті метрів від цієї багатоповерхівки. Як думаєте, у пекло путіна пустять?", — написав Гордон.

Гордон розповів, як близько був до місця ранкових вибухів у Києві - фото 2

На питання українського журналіста відреагували прихильники режиму Путіна, які почали звинувачувати Україну в агресії до власного населення заявивши, що ракета влучила у багатоповерхівку нібито через дії української протиповітряної системи.

Однак більшість українців висловлювали співчуття рідним загиблих та вказували, що президент РФ Володимир Путін "пекла не гідний" через свою діяльність вести війну проти України та запускати ракети по українських містах.

Зазначимо, що після ранкової масової ракетної атаки кількість загиблих зросла до 4 осіб, ще близько 40 отримали поранення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія 6 та 7 лютого випустила по Україні 64 ракети та безпілотники. Протиповітряні сили України знищили 44 цілі. Своєю чергою речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат розповів про хитру тактику росіян, які спочатку запустили ракети до західних областей України, а потім перенаправили у зворотному напрямку для атаки по українських містах.

Також "Коментарі" писали, що хакери з’ясували, за скільки Іран продає Росії свої безпілотники Shahed-136.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини