Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава Запорізької ОВА розповів про те, чи можливий наступ росіян на цьому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава Запорізької ОВА розповів про те, чи можливий наступ росіян на цьому напрямку

Накопичення сил на Запорізькому напрямку відбувається періодично

9 серпня 2022, 14:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух розповів про ситуацію на Запорізькому напрямку. Про це він повідомив під час брифінгу у Медіа Центрі України.

Глава Запорізької ОВА розповів про те, чи можливий наступ росіян на цьому напрямку

Армія РФ

На питання ведучого про те, чи бачить він ознаки перекидання російських військ на Запорізький напрямок, Старух відповів так:

"З таких питань ми все-таки орієнтуємось на те, що каже Генштаб та Збройні сили. Накопичення сил на Запорізькому напрямку відбувається періодично. Сили накопичуються, але Запорізька область знаходиться між Херсонщиною, де досить активні дії йдуть і Донбасом, де також йдуть активні дії і так буває, що накопичать, а потім воно перекидається або на Донецький або на Херсонський напрямок", — Олександр Старух.

Також Старух розповів про можливість наступу на Запорізькому напрямку.

"Наразі ймовірність подальшого наступу на Запоріжжі військове командування оцінює як невисоке, але не неможливе ", — Старух.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Росія поспішає затвердити нові анексії: чи вдасться їй це чого чекати далі. Українська армія може поламати всі плани ворога щодо проведення фейкових "референдумів". Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що війна в Україні: чого чекати на фронті найближчими днями-тижнем – чи є шанс на переговори. В Україні вже понад п'ять місяців триває розпочата Росією війна і зараз ситуація на фронті стабільна. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   Росія відхрестилася від бажання провести "референдуми" на окупованих територіях. Пєсков заявив, що ініціатива щодо проведення "референдумів" виходить не від Москви, а від місцевих жителів України. Читайте про це у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що велика приватизація на старті: плюси та мінуси – до чого вже зараз підштовхують Україну. Експерти розклали по поличках позитивні та негативні сторони великої приватизації під час війни. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини