Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава МЗС Британії летить у США для серйозної розмови: як це стосується України
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава МЗС Британії летить у США для серйозної розмови: як це стосується України

Кемерон зазначив, що потенціал країн НАТО надає можливість надавати підтримку Україні, проте цей потенціал "не використовується повністю"

4 грудня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:

Новий міністр закордонних справ Великобританії Девід Кемерон заявив, що 6 грудня прилетить до Вашингтона, щоб переконати американських союзників у необхідності посилення військової та фінансової підтримки України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Reuters".

Глава МЗС Британії летить у США для серйозної розмови: як це стосується України

Девід Кемерон. Фото: із відкритих джерел

Девід Кемерон зазначив, що в американських політичних колах тривають дискусії щодо надання допомоги Україні. Він висловив упевненість, що "аргументи про те, що європейська безпека тісно пов'язана з американською безпекою, переважають".

Глава британського МЗС зазначив, що готове дотримуватися обраного курсу і переконати приєднатися до нього американських союзників.

Дипломат також додав, що економічний потенціал країн НАТО дає можливість надавати підтримку Україні, проте цей потенціал "не повністю використовується".

"Об'єднавши економіки країн, які підтримують Україну в протистоянні Росії, ми перевершили Росію у співвідношенні тридцять одного", — заявив Кемерон.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна вступила в зиму із тривожними військовими та біля військовими новинами. Російська окупаційна армія має певний поступ у Донецькій області. Путін, який, на думку західних ЗМІ, має змогу перемогти, т.к. демократичний світ не дав йому в Україні такої потужної відсічі, як слід, збільшує і витрати на війну, і російські збройні сили. Експерти проаналізували ексклюзивно для порталу "Коментарі" ситуацію на фронтах та перспективи бойових дій.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому потрібний план Б у війні проти РФ: на що Кремль робить ставку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини