Глава Луганської ОВА розповів, скільки відсотків Сєверодонецька контролюють окупанти

На заводі «Азот» залишаються близько півтисячі громадян

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів про ситуацію в області. Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

За даними Гайдая, зараз ворожі війська контролюють близько 70 відсотків міста Сєверодонецьк.

"Масова евакуація та підвезення гуманітарних вантажів через обстріл неможливі.", - Гайдай.

На заводі "Азот" залишаються близько півтисячі громадян, із них 40 – діти. Промзона потужно обстрілюється артилерією великого калібру.

"Укриття "Азоту" не такі міцні як у маріупольській "Азовсталі", намагаємося зробити організовану евакуацію з гарантіями безпеки.", - голова Луганської ОВА.

По місту Лисичанську посилилися обстріли з боку ворога. За останні дні найбільша кількість загиблих та поранених - саме у цьому населеному пункті.

Також Гайдай зазначив, що загрози оточення українських військ на Луганщині немає.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Поклонську звільняють із посади: що відомо. Підготовлено наказ президента РФ про звільнення Поклонської з посади. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що відпочинок в українських санаторіях : де і за скільки можна відпочити. У санаторіях України відкрився літній сезон для охочих оздоровитись. Докладніше про це читайте у нашій статті. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Кім розповів, кого вдалося звільнити з полону під час обміну. Під час обміну звільнили представника місцевої влади Миколаївської області. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що росіянка організувала в Одесі мережу аптек із підробками та наркотиками: подробиці. Вилучено медпрепарати майже на три мільйони гривень. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.