Головна Новини Суспільство Війна з Росією Глава ГУР розповів, коли ЗСУ знищать Кримський міст і спрогнозував реакцію Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ГУР розповів, коли ЗСУ знищать Кримський міст і спрогнозував реакцію Путіна

Кримський міст, який з'єднує РФ із окупованим Кримом, знищать, заявив в ефірі телемарафону голова ГУР Кирило Буданов. Він припустив, що це станеться цього року, пишуть «Коментарі»

30 січня 2024, 19:15
Поділіться публікацією:

Кримський міст, який з'єднує територію Росії з анексованим Кримом, є незаконною спорудою і буде знищений, про це заявив керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Кирило Буданов.

Глава ГУР розповів, коли ЗСУ знищать Кримський міст і спрогнозував реакцію Путіна

Кримський міст є незаконною конструкцією

Головний розвідник висловив сподівання, що Кримський міст знищать упродовж 2024 року. При цьому він наголосив, що в Україні збільшується виробництво військової техніки та обладнання.

"Бавівна не зупиняється вже більше року. Слухайте, те, що її буде більше, теж правда. Тому що наша промисловість теж нарощує обороти. Плюс Міністерство стратегічної галузі промисловості значно наростило виробництво"
, — розповів Буданов.

Крім того, глава ГУР не вважає, що знищення Кримського мосту може спровокувати ядерну війну, незважаючи на всі загрози російським політикам. При цьому Буданов вважає, що руйнація Кримського мосту буде, ймовірно, "болючим" для російського президента Володимира Путіна.

"Сказати, що його схопить "припадок", — це не правда"
, — резюмував Буданов.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що голова СБУ Василь Малюк заявляв про те, що Кримський міст приречений. Він також повторив тезу про те, що Кримський міст – це незаконна конструкція. При цьому Василь Малюк анонсував низку "сюрпризів" для російських загарбників, і не лише з атак на цей об'єкт.

При цьому в інтерв'ю The Economist президент Володимир Зеленський заявив, що у 2024 році Крим та пов'язана з ним битва у Чорному морі стануть центром тяжкості війни.

Як повідомляли "Коментарі", колишній президент Джеймстаунського фонду Глен Е. Ховард у колонці для The Hill заявив, що ізоляція Криму та деградація російських збройних сил там "надзвичайно важлива для України, тому що це спосіб зменшити кількість атак із цього регіону".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини