Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гіркін відреагував на заяву Міноборони РФ – чи справді почався контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін відреагував на заяву Міноборони РФ – чи справді почався контрнаступ ЗСУ

Російський терорист заявив, що побачив у заяві Міноборони РФ "значну частку правди"

5 червня 2023, 13:02
Поділіться публікацією:

Заява Міноборони РФ про те, що українська армія розпочала контрнаступ, – це не лише ІПСО (інформаційно-психологічна операція), а й інформація з "часткою правди". Як повідомляє портал "Коментарі", так вважає російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков). Свою думку він традиційно опублікував у себе в телеграмі.

Гіркін відреагував на заяву Міноборони РФ – чи справді почався контрнаступ ЗСУ

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

"Не виключаю, що — цього разу — в заяві МО РФ міститься значна частка правди і настання ворога почалося. Наголошую — тільки почалося", — написав Гіркін.

Терорист вказав, що ЗСУ діють за "класичною схемою" битв Другої світової війни, похвалившись, що його прогнози з цього приводу виправдалися.

На його думку, Україна застосувала на кордоні відволікаючі атаки ДРГ і, згідно з даними певних джерел, пішла на прорив на Волноваському напрямку. Гіркін підкреслив, що російський фронт поки що "тримається", проте Україна все ще не задіяла "свої головні сили", тому Волноваха — тільки один з можливої серії великих ударів. 

"Противник ще не задіяв повністю свої головні сили. Можливо, що удар на Волноваху — при всьому відносно великому масштабі — є тільки "одним з". А вже головним або допоміжним — це зрозуміємо сьогодні-завтра, оскільки допоміжні удари наносяться ("по науці") на день-два раніше головного", — вказав він.

Терорист "навангував", що в найближчі кілька днів напруження боїв масштабується, а їхній результат визначити ніхто не може, адже все тільки "починається". 

"Ще не вечір" — стратегічна ініціатива знаходиться в руках противника, та й (в крайньому випадку) "козир на відігратися" — на Придністров'ї — у нього все одно "невбиваний" є", — вважає Гіркін. 

Зазначимо, вранці в неділю, 4 червня, ЗСУ розпочали великомасштабний наступ на п'яти ділянках фронту на "Південно-Донецькому напрямку", задіявши одразу 8 батальйонів. Про це йдеться у повідомленні Міноборони Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Пригожин заявив, що російські війська тікають із-під Бахмута.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини