Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гіркін прокоментував операцію на Бєлгородщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін прокоментував операцію на Бєлгородщині

Стрєлков-Гіркін прокоментував прорив Російського добровольчого корпусу та Легіону "Свобода Росії" на Бєлгородщині

23 травня 2023, 22:12 comments4244
Поділіться публікацією:

Відомий рашист і прихильник війни в Україні Ігор Стрєлков-Гіркін прокоментував прорив російських добровольчих з'єднань на Бєлгородщину і подальші бої. Про це повідомляють "Коментарі".

Гіркін прокоментував операцію на Бєлгородщині

Ігор Стрєлков-Гіркін

На його думку, ця операція грає на руку ЗСУ, оскільки РФ тепер доведеться перекидати на цю ділянку кордону військові частини з інших ділянок фронту.

"Якщо вал поки що неперевірених повідомлень про прорив підрозділів противника в цілу низку прикордонних населених пунктів Білгородської області відповідає дійсності, то на порядок денний постає неминуче створення по цьому кордоні суцільного фронту, який доведеться заповнювати звідкись узятими загальновійськовими частинами та з'єднаннями ЗС РФ", — пише Гіркін.- "А ВСУ ЦЕ ВИГІДНО — у них знову (як і восени минулого року) — значна чисельна перевага в людях, а також у кількості укомплектованих особовим складом загальновійськових частин та з'єднань — нехай недостатньо добре озброєних, але дисциплінованих та готових до бою".

Нагадаємо, що Стрєлков-Гіркін є противником України та прихильником ліквідації її державності, але зараз, ситуативно, критикує Кремль за недостатню, на його думку, жорсткість та ефективність.

Тим часом, Росія розпочала термінову евакуацію ядерної зброї з українського прикордоння.

Китай обмежив продаж чипів Сполученим штатам Америки.

А Російський добровольчий корпус назвали напрямки нових рейдів територією РФ.

Російські повстанці з РДК та легіону "Свобода Росії" анонсували нові напрямки для своїх рейдів. Таким чином військові заявляють, що звільняють РФ від путінського режиму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини