Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гіркін про збиті російські літаки та вертольоти: "Блискуча операція"
commentss НОВИНИ Всі новини

Гіркін про збиті російські літаки та вертольоти: "Блискуча операція"

Колишній фейковий міністр оборони "ДНР" визнав успіх України

13 травня 2023, 20:40 comments14644
Поділіться публікацією:

Гіркін, який воював проти України у 2014 році, як лідер сепаратистів у Слов'янську та "міністр оборони ДНР", визнав військовий успіх України. Про це, як повідомляють "Коментарі", сьогоднішній критик Кремля та лідер "Клубу розсерджених патріотів" написав у своєму телеграм-каналі.

Гіркін про збиті російські літаки та вертольоти: "Блискуча операція"

Ігор Гіркін

"Як професіонал — не можу не оцінити блискучу операцію неповажних українських колег щодо одноденної разової поразки засобами ПЗРК 4-х повітряних цілей у нашому глибокому тилу, — написав Гіркін. — Хороша (на жаль, для мене) робота. Я послідовно впевнений, що виконавці — нерозумна вирусь, але результату це скасовує ".

Нагадаємо, що сьогодні під час спроби заходу в повітряний простір України для завдання ракетно-бомбових ударів по території Чернігівської та Сумської областей було збито два російські літаки — Су-34 і Су-35, а також два вертольоти Мі-8. Останні мали підібрати пілотів літаків, якщо їх зіб'ють. За даними російських телеграм-каналів, усі пілоти – дев'ятеро людей – загинули. У телеграм-каналах рашистів уже заявили, що це "чорний день російської авіації".

Тим часом, у Мінобороні розповіли про ситуацію під Бахмутом: "Наші знищують ворога".

Путін зажадав зупинити втечу росіян від війни.

А після падіння гелікоптерів та літака у Брянській області почали шукати "диверсантів". Російські ЗМІ пишуть, що на території Клинцівського району запроваджено план-перехоплення, там шукають "диверсантів, які могли збити гелікоптер та винищувач". Зазначається, що між збитим вертольотом та літаком — понад 40 кілометрів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

14 травня 2023, 06:49

Гиркин больше понторез, чем специалист...Его умозаключения примерно такого же качества, как пуля, из содержимого путинского чемодана...

Василий

13 травня 2023, 22:51

ДОЛЕТАЛИСЬ БЕСОВЫ ЧЕРТИ, БОГ ВСЁ ВИДИТ,И ЗРЯ НЕ БЬЁТ...ЖЫДЫ ВЫКЛЮЧАЮ ИНТЕРНЭТ ,ИМ СКОТИНЯКАМ НЕ НРАВИТЬСЯ ЧТО Я ПИШУ...


Новини