Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб пояснив, чому не під час кожної повітряної тривоги є ракетні удари
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб пояснив, чому не під час кожної повітряної тривоги є ракетні удари

Українські військові розповіли, чому не кожна тривога супроводжується обстрілами ворога чи роботою наших ППО

21 листопада 2022, 13:00
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Генеральний штаб ЗСУ повідомив у щоденному звіті, чому не кожна повітряна тривога супроводжується обстрілами російської армії або роботою української системи ППО. Про це розповідає портал "Коментарі" з посиланням на сторінку Генштабу ЗСУ в Facebook.

Генштаб пояснив, чому не під час кожної повітряної тривоги є ракетні удари

Російська ракета запущена в бік України. Фото: з відкритих джерел

У щоденному інформаційному звіті Генштабу ЗСУ назвав причину, чому вмикають повітряну тривогу, але атаки з боку Росії відсутні.

"Літаки збройних сил російської федерації майже щоденно здійснюють польоти в повітряному просторі республіки білорусь. Літак Міг-31К, який підіймається з аеродрому Мачулищі, є носієм гіперзвукових ракет “Кинжал”, що здатні вражати об’єкти на всій території України. Саме через це ми вимушені так часто оголошувати повітряну тривогу у всіх областях нашої держави", — повідомив Генеральний штаб ЗСУ у своєму щоденному звіті.

Окрім, повідомлення про причини частих повітряних тривог, Генштаб розповів, що ЗСУ відбили атаки росіян у кількох селищах Донецької області. А також українська авіація завдала ударів по трьох точкам зосередження особового складу, та трьом позиціям де перебували зенітно-ракетні комплекси ворога.

Генеральний штаб ЗСУ розповів про мародерства російських військових на тимчасово окупованій території Каховського району. У місцевих мешканців відбирають автомобілі, мотоцикли, велосипеди та іншу техніку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про українську розвідку, яка розкрила таємний проєкт російських спецслужб, головна мета була яких вчинити провокації на території Білорусі і таким чином змусити Лукашенка почати активні бойові дії.

Також "Коментарі" писали про розумну війну, яку ведуть українські військові. Німецький кореспондент вважає, що військова операція зі звільненням Херсону має потрапити в шкільні підручники, а також повинна вивчатись у військових академіях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини