Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб: окупанти намагаються створити умови для проведення наступу у напрямку Ізюм – Слов'янськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб: окупанти намагаються створити умови для проведення наступу у напрямку Ізюм – Слов'янськ

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

6 липня 2022, 18:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Слов'янському напрямі. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Генштаб: окупанти намагаються створити умови для проведення наступу у напрямку Ізюм – Слов'янськ

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Генштаб, на Слов'янському напрямку противник намагається покращити тактичне становище та створити умови для проведення наступу у напрямку Ізюм – Слов'янськ.

"Обстріляв зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню райони Дубровного, Краснопілля, Гусарівки, Барвінкового, Карнаухівки та Великої Камишевахи", — Генштаб ЗСУ.

Окупанти наступали на напрямі Довгеньке — Мазанівка. Отримали відсіч наших воїнів та з втратами відійшли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що треба готуватися : Ляшко заявив, що в Україну йде нова хвиля COVID-19. Ляшко заявив, що Україна має готуватися до чергової хвилі COVID-19. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що окупанти обстріляли поле із сонячними батареями : оперативна обстановка на півдні України. Загарбники посилюють свою оборону. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що тепер, як у Європі , Кабмін знижує температурний режим у квартирах: якою буде температура. З метою економії енергоресурсів мінімум становитиме 16 градусів. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського пояснили , коли ВСУ повернуться до Луганської області. В Офісі президента вважають, що відхід ЗСУ з Лисичанська – це питання правильного повернення Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини