Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генштаб назвав області, де ворог має намір посилити ракетний обстріл
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб назвав області, де ворог має намір посилити ракетний обстріл

Окупанти завдали ракетного удару по Миколаєву та авіаудари в районах Великого Артакове та Ольгіно.

15 липня 2022, 09:02 comments2443
Поділіться публікацією:

На Південнобузькому напрямі фронту зберігається значна загроза ракетних ударів. Фактично, це стосується всіх областей України, розташованих на півдні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляється в оновленому звіті Генштабу ЗСУ.

Генштаб назвав області, де ворог має намір посилити ракетний обстріл

Росія обстрілює Україну ракетами, загроза нових ударів зберігається. Фото: із відкритих джерел

У зведенні наголошується, що на Південнобузькому напрямку росіяни систематично завдають ракетних ударів по цивільній та військовій інфраструктурі. Так було завдано ракетного удару по Миколаєву та авіаударів у районах Великого Артакове та Ольгіно.

Повідомляється, що росіяни проводили повітряну розвідку за допомогою безпілотників і зараз продовжують інженерне обладнання позицій.

У Генштабі вважають, що однією із цілей під час ракетних ударів окупантів є об'єкти критичної інфраструктури південних регіонів України.

Раніше вже повідомлялося, що основна загроза півдні України виходить з моря, де на постійному чергуванні російські кораблі, які готові будь-якої миті випустити територією України 32 крилаті ракети типу "Калібр".   

Нагадаємо, за інформацією президента України Володимира Зеленського, Росія запустила українськими містами 2960 ракет: "Головна мета ракет — цивільні об'єкти".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ повністю знищили три склади боєприпасів та базу окупантів на півдні . Після влучення ракети до санаторію, де розташувалися орки, вся будівля охопила вогонь, який загасити росіяни так і не змогли.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в останній момент повернула: російська ракета, якою РФ вдарила по Вінниці , летіла на інше місто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини