Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генсек НАТО Столтенберг назвав, як швидко закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Генсек НАТО Столтенберг назвав, як швидко закінчити війну в Україні

Столтенберг закликав союзників по НАТО готуватись до довготривалої війни в Україні.

17 вересня 2023, 11:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що війни зазвичай тривають довше ніж очікується на початку, тому закликає союзників готуватись до довготривалих бойових дій в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Guardian.

Генсек НАТО Столтенберг назвав, як швидко закінчити війну в Україні

Генсек НАТО Єнс Столтенберг. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для німецької преси Єнс Столтенберг висловився щодо можливої тривалості війни в  Україні.

"Більшість воєн тривають довше, ніж очікувалося, коли вони тільки починаються", — повідомив Столтенберг та додав, що НАТО повинне готуватися до тривалої війни в Україні.

Столтенберг наголосив, що всі хочуть швидкого закінчення війни, однак, якщо українці перестануть вести бойові дії проти російських сил, тоді втратять власну країну. За словами генсека НАТО швидке закінчення війни залежить від Путіна.

"Якщо президент Путін і Росія складуть зброю, у нас буде мир", — сказав Столтенберг.

Очільник НАТО також висловився щодо майбутнього України. За його словами Україна "зрештою буде в НАТО", а партнери мають надати необхідні гарантії безпеки після закінчення війни, щоб російська агресія знову не повторилась.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що адмірал НАТО назвав неочікувану причину, яка гальмує зусилля Заходу щодо посилення безпеки у власних країнах та в допомозі для України.

Також "Коментарі" писали про звіт Інституту вивчення війни у якому розповідається про успіхи українських сил в Запорізькій області та поблизу Бахмута. ЗСУ вдало діють поблизу Бахмута та відвойовують позиції на півдні та півночі від міста. Крім того, українські сили просуваються на півдні країни та розширюють свої позиції перед лінією захисту росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 вересня 2023, 10:46

Росію навмисно поставили в такі умови, що, якщо вона складе зброю вона зникне. Цим двом країнам немає місця одночасно на землі. Україна ніколи не змириться з існуванням Росії. Це як Ізраїль та Палестина. Після складання зброї Росію чекає розграбування та денацифікація. Території будуть геноцидом примушувати до покори. Та й дивно, що міцне, яке всім світом не можуть зламати, повинно бути у покорі до гнилого яке несе в собі тільки екстремізм, сварки, розкрадання, занепад і олігархізм, жорстокі вбивства незгодних.


Новини