Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал у відставці відповів, чи реально здобути перемогу з тією допомогою, яку Україна має зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал у відставці відповів, чи реально здобути перемогу з тією допомогою, яку Україна має зараз

Генерал у відставці Ходжес упевнений, що США не повністю віддані перемозі України

28 листопада 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Успіх України у війні проти Росії багато в чому залежить від допомоги, яку надає основний союзник Києва – США. Але Вашингтон досі не зміг повністю гарантувати перемогу України у війні проти Росії, а допомога, надана США, достатня лише для того, щоб утримати Україну в цій боротьбі, не програти Росії, вважає американський генерал у відставці Бен Ходжес, колишній командувач армії США в Європі.  

Генерал у відставці відповів, чи реально здобути перемогу з тією допомогою, яку Україна має зараз

Генерал Бен Ходжес. Фото з відкритих джерел

"Наша готовність присвятити себе тому, щоб Україна справді перемогла, є ключовим моментом, і досі ми цього не зробили. Я пишаюся тим, що надали США, але цього було достатньо лише для того, щоб утримати Україну у боротьбі", — зазначив він. американський генерал у відставці

За словами Ходжеса, у Пентагоні дехто критикує контрнаступ ЗСУ, тому що він перейшов у позиційне протистояння. Але сам генерал таку позицію називає образливою.                                                           

"Самі б ми ніколи не відправили американських солдатів у такий наступ, якби спочатку не забезпечили повну перевагу в повітрі і не направили (для розмінування – ред.) величезну кількість техніки, інженерних танків тощо", – сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — генсек НАТО Єнс Столтенберг назвав найкращий спосіб мирного вирішення війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – наскільки великою є загроза, що Україна втратить підтримку союзників: чому Росія активно тисне на фронті.

Раніше "Коментарі" писали – які завдання зараз переслідує ворог: чому у війні настає складніший час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини