Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал США закликав українців бути чесними: "Що зробила Україна після 2014 року"
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал США закликав українців бути чесними: "Що зробила Україна після 2014 року"

Американський генерал Бен Годжес критикує Україну через відсутність виробництва боєприпасів починаючи з початку російської агресії у 2014 році.

4 грудня 2023, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал Сухопутних сил США у відставці Бен Годжес заявив, що Україна повинна збільшити виробництво боєприпасів для успішного протистояння у війні проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Годжеса для видання "Голос Америки".

Генерал США закликав українців бути чесними: "Що зробила Україна після 2014 року"

Генерал США закликав виготовляти більше боєприпасів в Україні. Фото з відкритих джерел

Генерал Бен Годжес неодноразово критикував союзників України, які надають замалу кількість допомоги, або затягують з поставками зброї. Зокрема Годжес вказує, що США збільшили виробництво снарядів у чотири рази для потреб України, але цього замало. На його думку, тут потрібна "політична воля".

Разом з тим, Годжес також закликав звернути увагу і на українські потужності для виробництва боєприпасів.

"Давайте будемо чесними — що робила Україна з 2014 року? Вже мали бути гори артилерійських боєприпасів. Так, можна бути розчарованим, що Захід не надає більше. А що зробила Україна після 2014 року для збільшення власного виробництва боєприпасів?", — говорить Годжес.

Американський генерал пояснює, що Україна була серцем промисловості СРСР, тому має зробити усе, аби збільшити виробництво необхідного озброєння. Годжес також вказує, що виробництво боєприпасів під час війни можливе, як приклад він навів Німеччину 1944 року, яка попри бомбардування британців та американців досягла піку з виробництва літаків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський генерал назвав зброю, яка зробить Крим непридатним для російських сил.

Також "Коментарі" писали про Фінляндію, яка викрила секретний план Росії. Російські спецслужби планували організувати мітинги та дестабілізувати ситуацію у Швеції та Фінляндії, щоб заблокувати країнам вступ до НАТО.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 грудня 2023, 16:20

Ходжес міряє по собі і те як би діяв Захід. Якби Захід зіштовхнувся з небезпекою він би зробив все щоб не допустити, створити захисні споруди, воював заради якомога скоріше захистити себе та вернутись до нормального життя. Корумпований нацизм зацікавлений тягнути з війною десятки років в нього це бізнес. Йому все готове дають ще й дозволяють красти більшу частку. Який у шахраїв стимул припиняти красти? Подивіться яке розкішне життя влади депутатів синагог ..., навіть за кілька кілометрів від лінії фронту. Ще й виборів не буде. Ви виховали мільйони чиновників-паразитів, які зацікавлені тягнути і нічого не робити.


Новини