Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал Німеччини закликав до мобілізації в Україні через цифри втрат на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Німеччини закликав до мобілізації в Україні через цифри втрат на війні

Німецький генерал Фройдінг назвав два фактори, через які Україні потрібно посилити мобілізацію для ведення війни.

5 лютого 2024, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Спецштабу України в Міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг закликав до посилення мобілізації в Україні. За його словами це потрібно зробити, хоча б через втрати, які відбуваються на фронті. 

Генерал Німеччини закликав до мобілізації в Україні через цифри втрат на війні

Німецький генерал Крістіан Фройдінг. Фото з відкритих джерел

Німецький генерал Крістіан Фройдінг в інтерв’ю для видання RND прокоментував ситуацію з мобілізацією в Україні та наголосив на необхідності залучати більше військовозобов’язаних для війни проти Росії.

"Україні, безсумнівно, доведеться мобілізувати більше солдатів — хоча б через цифри втрат, які ми можемо бачити", — сказав Фройдінг.

Крім втрат на війні, генерал-майор наполіг на необхідності замінити військових, які перебувають на фронті майже два роки від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Також Крістіан Фройдінг відреагував на інформацію про нібито різні погляди на війну між головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним та президентом Володимиром Зеленський.

"Звичайно, ми спостерігаємо за цими дискусіями між військовим і політичним керівництвом. І, звичайно, ми сподіваємося, що Україна збереже єдність, яка зробила її сильною в захисті своєї країни в останні місяці й роки", — сказав Фройдінг, однак додав, що "ми не можемо зазирнути за лаштунки".

Разом з тим такі обговорення Крістіан Фройдінг назвав ознаками демократичних країн. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецький генерал дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні. 

Також "Коментарі" писали про ветерана війни, який назвав "найбільшу діру" в новому законопроєкті про мобілізацію в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини