Головна Новини Суспільство Війна з Росією Німецький генерал дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький генерал дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні

Генерал Крістіан Фройдінг вважає, що війна в Україні закінчиться лише у випадку перемоги України.

5 лютого 2024, 13:00 comments1059
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Спецштаб України в Міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг відповів на питання журналістів, коли завершиться війна в Україні. За словами німецького генерала це станеться лише після перемоги України на війні.

Німецький генерал дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні

Німецький генерал Крістіан Фройдінг. Фото з відкритих джерел

Генерал-майор Крістіан Фройдінг дав інтерв’ю німецькому виданню RND під час якого отримав питання, коли закінчиться війна в Україні, яка триває майже два роки з моменту повномасштабного російського вторгнення.

"Вона закінчиться, коли Україна виграє війну", — сказав Крістіан Фройдінг.

Німецький генерал наголосив, що він оптимістично налаштований щодо позиції України та вказав, що українські військові можуть отримати перемогу на полі бою, зокрема завдяки західним партнерам.

"Тому що ми впевнені в цінності нашої підтримки, і тому що ми впевнені в єдності партнерів України, які мають волю до наполегливості, щоб досягти результату, якого ми всі хочемо", – сказав Фройдінг.

Проте, німецький генерал вказав, що розуміє складну ситуацію з постачанням Україні боєприпасів з ЄС та затримкою пакета допомоги від США.

"Однак не лише цифри тут відіграють роль. Більшість систем, які зараз використовує Україна, набагато точніші за своєю ефективністю, ніж російські. Це також означає, що вам потрібно менше боєприпасів", – стверджує генерал, однак додав, що "постачання боєприпасів залишається центральним питанням підтримки Заходу".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Німеччині закликали зупинити постачання зброї для України та пропонують альтернативи.

Також "Коментарі" писали, що очільник ГУР Кирило Буданов розповів, коли Україна піде в новий наступ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини