Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гайдай розповів, що задумав ворог на Луганщині – чому вирішив відійти
commentss НОВИНИ Всі новини

Гайдай розповів, що задумав ворог на Луганщині – чому вирішив відійти

Ситуація на Луганщині напружена, ворог продовжує підготовку до нових атак

7 березня 2023, 15:15 comments2265
Поділіться публікацією:

Станом на 7 березня ситуація у Луганській області повністю контрольована українськими захисниками. Як повідомив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай у себе в Телеграм, зараз окупаційні війська відійшли, щоб поповнити резерви, після чого варто чекати на нові ривки і настання.

Гайдай розповів, що задумав ворог на Луганщині – чому вирішив відійти

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Кількість хвиль наступу і в напрямку Білогорівки, і в напрямку Кремінна-Лиман, то сьогодні більш-менш поки що ситуація стабільна. Немає такої навали величезної. Я так розумію, що поки вони відтяглися, щоб знову в черговий раз поповнити свої резерви і знову підуть у наступ", — розповів голова Луганщини.

За словами Сергія Гайдая, ситуація на Луганщині напружена, оскільки окупаційні війська збільшили кількість артилерійських обстрілів. Крім того, на Луганщині останнім часом значно посилилися атаки супротивника – окупанти постійно влаштовують штурми малими групами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що провальні атаки російських військ на Донбасі створюють хороші умови для контрнаступу ЗСУ. Про що говорить ситуація на фронтах кінця зими – початку весни? Як вона може розвиватися в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – битва за Бахмут продовжує залишатися топ-темою для обговорення. За словами українського журналіста, головного редактора сайту Цензор.нет Юрія Бутусова, центр міста контролюють ЗСУ, а східна частина вже захоплена росіянами. Важливість цієї битви та її ймовірні наслідки видання "Коментарі" обговорило з експертами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини