Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гауляйтери Криму планують співпрацювати з "Талібаном": про що домовляються терористи
commentss НОВИНИ Всі новини

Гауляйтери Криму планують співпрацювати з "Талібаном": про що домовляються терористи

Окупанти півострова планують постачати агропродукцію до Афганістану

4 червня 2024, 21:26
Поділіться публікацією:

Терористи всіх країн відвідають у російському Санкт-Петербурзі так званий міжнародний економічний форум, який відбудеться 5-8 червня.

Гауляйтери Криму планують співпрацювати з "Талібаном": про що домовляються терористи

"Талібан" планує співпрацювати з окупованим Кримом. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, на цьому заході дипломатичного впливу РФ, який покликаний інтегрувати агентуру Кремля в єдине ціле та прорвати економічну ізоляцію, запланована зустріч гауляйтерів тимчасово окупованого Криму з бойовиками “Талібану”.

Повідомляється, що в межах заходу очікується підписання меморандуму про співпрацю, зокрема участь кримських прокладок для постачання української аграрної продукції до захопленого бойовиками Афганістану. Також в окупованому Криму очікують “туристів” та “інвестиції” з цієї країни.

Таким чином, підсумовує Центр спротиву, замість успішного розвитку півострова, росіяни продовжують маргіналізувати його та робити військовою базою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нове опитування, проведене Міжнародним комітетом порятунку (IRC), розвіяло побоювання про те, що підтримка українських біженців у західних країнах слабшає. Навпаки, більшість жителів Європи та США, як і раніше, виступають за надання українцям довгострокової допомоги та можливостей для інтеграції.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що основні зусилля російських загарбників будуть зосереджені на східному фланзі російсько-українського фронту. Ситуація на півночі Харківщини і далі залишається напруженою. Наразі, каже він, загарбники взяли оперативну паузу після того, як зазнали серйозних втрат під час першого етапу своєї наступальної кампанії на півночі Харківщини. Наразі російські окупанти здійснюють передислокацію сил та засобів, зокрема з території Курської області на територію Білгородської області. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини