Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, яких цілей «СВО» окупанти будуть найближчим часом досягати в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яких цілей «СВО» окупанти будуть найближчим часом досягати в Україні

Російські окупанти сконцентруються на досягненні ключової цілі так званої «спеціальної військової операції» сказав е ефірі Еспресо військовий експерт Владислав Селезньов. Мова йде про захоплення Донецької області

4 червня 2024, 18:01
Поділіться публікацією:

Основні зусилля російських загарбників будуть зосереджені на східному фланзі російсько-українського фронту, вважає військовий експерт Владислав Селезньов.

Стало відомо, яких цілей «СВО» окупанти будуть найближчим часом досягати в Україні

Окупанти

За його словами, ситуація на півночі Харківщини і далі залишається напруженою. Наразі, каже він, загарбники взяли оперативну паузу після того, як зазнали серйозних втрат під час першого етапу своєї наступальної кампанії на півночі Харківщини.

Як відзначив Селезньов, наразі російські окупанти здійснюють передислокацію сил та засобів, зокрема з території Курської області на територію Білгородської області. Тобто, підкреслив експерт, окупанти формують ударне угруповання, яке може в найближчій перспективі рушити через український кордон для посилення тиску на Сили оборони, які діють в напрямку на Липці чи в районі Вовчанська.

Окрім того, на переконання військового експерта, Харківський напрямок, як і Запорізькій для загарбників є лише допоміжним.

На переконання Селезньова, основні зусилля противником будуть зосереджені саме на східному фланзі російсько-українського фронту.

Як відзначив експерт, мова йде про три ключові напрямки. Це, за його словами, напрямок на Краматорськ, Покровськ і Курахове. Саме там, на переконання експерта, окупанти будуть намагатися максимально тиснути на українських військових, щоб реалізувати ключову політичну місію кремлівського диктатора Володимира Путіна, заради якої він починав так звану "СВО" у лютому 2022 року. Йдеться, підкреслює Селезньова, про повну окупацію Донецької області.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що про щось подібне кажуть і військові. За їх словами, ворог намагатиметься в першу чергу захопити Донецьку область.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини