Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гаряча фаза операції на території Росії: у РДК зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Гаряча фаза операції на території Росії: у РДК зробили заяву

У РДК заявили, що настав час вшанувати пам'ять наших загиблих бійців

8 квітня 2024, 07:08
Поділіться публікацією:

Бійці "Русского добровольческого корпуса" завершили гарячу фазу операції біля Росії. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у заяві "Русского добровольческого корпуса" у Telegram-каналі.

Гаряча фаза операції на території Росії: у РДК зробили заяву

Російський добровільний корпус. Фото: із відкритих джерел

"Гаряча фаза обмеженої військової операції добігла кінця, і хоча наші групи ДРГ і сплячі осередки залишаються в регіоні, настав час вшанувати пам'ять наших загиблих бійців", — заявили в РДК.

Зокрема, у боях із російською армією загинули бійці РДК на псевдо "Терен", "Вольф", "Башмак" та "Толян".

Нагадаємо, у березні "Російський добровольчий корпус" спільно з двома іншими підрозділами прорвали кордон із Росією та взяли під контроль кілька населених пунктів, зокрема, у Білгородській та Курській областях.

Бої на території російських областей також супроводжувалися ударами по Бєлгороду. Як заявляли добровольці наприкінці березня, тільки в межах Білгорода з початку операції було знищено 452 путінських найманця, ще 784 — поранено.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін після свого переобрання пригрозив російським добровольцям знищенням та створенням певної "санітарної зони" на територіях України, прикордонних із РФ. Що можна сказати про рейд російських добровольців і реакцію на це путінського режиму на даний момент? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які результати затяжного рейду на прикордонні РФ: чи щось починають усвідомлювати росіяни.

Раніше "Коментарі" інформували – чи полегшить ЗСУ на фронті завдяки рейду РДК: чому добровольці не підуть на Москву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини