Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фукуяма спрогнозував результат українського контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Фукуяма спрогнозував результат українського контрнаступу

Всесвітньо відомий мислитель поділився своїм прогнозом щодо наступу ЗСУ

25 травня 2023, 23:49 comments2757
Поділіться публікацією:

Своїм прогнозом про майбутній український контрнаступ поділився відомий філософ і політолог Френсіс Фукуяма. Про це повідомляють "Коментарі".

Фукуяма спрогнозував результат українського контрнаступу

Френсіс Фукуяма

"Можливо, український контрнаступ матиме надзвичайний успіх, і російські сили проваляться по всьому фронту, проте скромніший і реалістичніший сценарій – це повне повернення Україні Херсонського та Запорізького регіонів до кінця літа", — заявив Фукуяма.

Френсіс Фукуяма – американський філософ, політолог, політичний економіст та письменник японського походження. Він став відомий завдяки книзі "Кінець історії та остання людина" (1992), в якій проголосив, що поширення ліберальних демократій у всьому світі може свідчити про кінцеву точку соціокультурної еволюції людства та стати остаточною формою людського уряду.

Його робота була перекладена більш ніж 20 мовами і викликала найширший резонанс у науковому середовищі та засобах масової інформації. Незважаючи на те, що з моменту виходу книги численні події поставили під сумнів вірність висунутої ним ідеї, Фукуяма, як і раніше, дотримується концепції "кінця історії". Втім, деякі його політичні погляди зазнали значних змін: так на початку нового тисячоліття він різко відмежувався від неоконсервативного руху в американській політиці, з яким міцно асоціювався на зорі своєї кар'єри.

Тим часом, Медведєв просторікує падіння України.

Путін вигадав новий план дій на міжнародній арені.

А українцям відкрили "страшну таємницю" про Залужного. 

У Мережі опублікували відео з Валерієм Залужним. Відео із головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним опубліковано сьогодні одним із телеграм-каналів. Як повідомив ведучий каналу, він вирішив відкрити українцям "страшну таємницю" про Валерія Залужного. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини