Головна Новини Суспільство Війна з Росією Франція може прямо воювати з Росією: ЗМІ назвали всі варіанти, які на столі у Макрона
commentss НОВИНИ Всі новини

Франція може прямо воювати з Росією: ЗМІ назвали всі варіанти, які на столі у Макрона

Телеканал LCI назвав мінімум 5 варіантів, які активино обговорюються Францією по допомозі Україні

26 березня 2024, 10:47 comments2606
Поділіться публікацією:

Як інформує портал "Коментарі", французький телеканал "LCI" опублікував можливі сценарії відправлення французьких солдатів до України. Всі варіанти активно обговорюються Парижем.

Франція може прямо воювати з Росією: ЗМІ назвали всі варіанти, які на столі у Макрона

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

Зазначається, що перший варіант полягає в тому, що Франція будує в Україні військові заводи, залучаючи своїх інженерів. Другий варіант: Франція розмінує території та готує бійців ЗСУ безпосередньо в Україні.

Третій варіант: Франція захищає Одесу, встановлюючи насамперед ППО. Якщо їхні військові зіб'ють російські цілі, Париж може вступити у цю війну. Четвертий: Франція розгортає свої війська, щоб створити захисну зону та позбавити українців деяких завдань. П'ятий варіант: Франція бореться разом із ЗСУ проти російських окупантів у окопах, що спричиняє Третю світову війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — директор зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін запевняє, що Франція нібито реально готує свій військовий контингент для відправки в Україну. У Міноборони Франції зазначили, що, якщо це рішення офіційно буде ухвалено, французьких військових, ймовірно, розмістять уздовж Дніпра (на правому березі) та біля українсько-білоруського кордону. А начальник штабу Армії Франції генерал П'єр Шиль підкреслив, що армія цієї країни готується до важких боїв, щоб забезпечити безпеку не лише своїм громадянам, а й союзникам. У свою чергу колишній міністр оборони Великобританії Бен Уоллес не виключив, що британські війська можуть вирушити в Україну, щоб протистояти Росії. Експерти проаналізували подібні заяви спеціально для порталу "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі передумали: підтримують відправку військ Франції до України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини