Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі передумали: підтримують відправку військ Франції до України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі передумали: підтримують відправку військ Франції до України

Медведєв виступив за відправку військ Франції до України, але при цьому пообіцяв Макрону величезні втрати

20 березня 2024, 12:47 comments1299
Поділіться публікацією:

Одіозний заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв запропонував відправити війська Франції до України. При цьому пообіцяв президенту Франції Макрону труни та обізвавши місцеве політичне керівництво "півнями". Як передає портал "Коментарі", агресивна заява Медведєва прозвучала на фоні слів лідера Франції про те, що той не відкидає можливості застосування іноземних військ в Україні.

У Кремлі передумали: підтримують відправку військ Франції до України

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

Колишній президент Росії чомусь вирішив, що окупанти зможуть знищити полки французької армії у разі прямого бою на території України.

"Взагалі-то для користі справи було б непогано, щоб невгамовні французи відправили пару полків у Бандерляндію. Таку кількість військовослужбовців приховати вельми проблематично, а отже, питання їхнього планомірного знищення буде не найскладнішим, але надважливим завданням. Зате яка була б користь!", — написав Медведєв у Telegram.

Політик завчасно назвав професійних військовослужбовців Франції "нещасними" людьми у складі інтервенційного контингенту.

"За такої кількості трун, які будуть доставлені до Франції з чужої далекої країни, приховати масову загибель професійних військовослужбовців неможливо... Їхнє знищення буде пріоритетним і славним завданням наших Збройних сил", — сказав Медведєв.

Він наголосив, що "труни французів" стануть "гільйотиною" для політичного керівництва країни, назвавши його представників "півнями".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Франції, Німеччині та США дісталося від Медведєва: що цього разу вивело екс-президента РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не лише Україна: Дмитро Медведєв назвав ще одну колишню республіку СРСР неіснуючою країною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 березня 2024, 13:01

Переможець розікраденої країни може собі дозволити таке. Програли тому що не хотіли змінюватись! Таке воно майбутнє від нацпам'яті. 33 роки у приклад ставили Ізраїль і його геноцид проти арабів які не прийняли юдейського Бога. Вот хитрі юдейці і скористались: обдурили узурпували і назад вже шляху нема. Слава корумпованим і програвшим!


Новини