Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фейгін розповів, що почнеться в РФ після посилення мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Фейгін розповів, що почнеться в РФ після посилення мобілізації

Фейгін зазначив, що в тоталітарному суспільстві РФ ступінь безправ'я звичайного громадянина близький до піку.

5 серпня 2023, 12:42 comments1593
Поділіться публікацією:

Путінському режиму потрібно постійно поповнювати втрати на війні проти України, а з огляду на те, що вони продовжують збільшуватися, темпи мобілізації в РФ можуть бути збільшені. При цьому влада може завуалювати мобілізацію під будь-що. І при цьому ніхто в РФ відкрито не говоритиме, що вже повним ходом йде загальнодержавна мобілізація. Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив російський правозахисник та блогер Марк Фейгін.

Фейгін розповів, що почнеться в РФ після посилення мобілізації

Мобілізація у Росії. Фото: з відкритих джерел

Правозахисник вважає, що Кремль поки що не має гострої необхідності вводити воєнний стан по всій країні. Його вже запровадили у прикордонних з Україною областях і наразі справляються.

"Вони (російська влада – ред.) повністю збираються контролювати пересування країною, є якісь можливості і права вони нехтують. Тобто практично всі опції воєнного часу, передбачені законодавством, вони можуть робити прямо зараз", – зазначив Фейгін.

Він додав, що в путінській Росії величезний ступінь безправ'я, але головне – не допустити того, щоб про це стало відомо самим росіянам. Щоб народ мовчазно й надалі виконував плани Кремля, у Росії висмикуватимуть людей на війну по одному, а не масово. Наприклад, призовникам наполегливо пропонуватимуть підписати контракти, резервістів "висмикуватимуть військкоматам і по одному".

"Головне не скопом, не через оголошену мобілізацію дозбирати їх для того, щоб відправити на фронт", — прокоментував Марк Фейгін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи можуть РФ охопити протести – про що говорять нові кроки путінського режиму з мобілізації. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю до нашого видання детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ГУР розповіли, за рахунок чого РФ все ще вистачає грошей на продовження війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини