Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ердоган змінив позицію: турецький лідер озвучив новий прогноз щодо кінця війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган змінив позицію: турецький лідер озвучив новий прогноз щодо кінця війни в Україні

Президент Туреччини Ердоган заявив про постачання в Україну "металобрухту" із Заходу

7 вересня 2022, 16:07 comments2941
Поділіться публікацією:

Раніше президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявляв, що є всі підстави говорити про швидке перемир'я або навіть стійкий мир в Україні, говорив про те, що в Туреччині можуть відбутися переговори Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Тепер президент Туреччини заявив, що він не бачить підстав для швидкого кінця війни в Україні. При цьому в такому результаті ситуації він звинуватив не стільки Путіна за його агресивну політику, а Захід, який продовжує постачати в Україну багато зброї. Як передає видання "Коментарі", свою думку Ердоган озвучив на спільній прес-конференції із сербським лідером Олександром Вучичем у Белграді.

Ердоган змінив позицію: турецький лідер озвучив новий прогноз щодо кінця війни в Україні

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган (Getty Images)

Реджеп Ердоган заявив, що, на його думку, Захід займається сьогодні тим, що провокує як Україну, так і Росію, підштовхуючи бік до більшої агресії стосовно один одного.

"На Заході заявляють про військову підтримку. Однак за фактом, скільки є на Заході зброї і металобрухту, що залежалася, відправляють в Україну", — сказав він.

Президент Туреччини заявив, що Анкара зайняла позицію збалансованої політики щодо України та Росії і так буде й надалі. Також Туреччина вважає, що вогонь в Україні має бути припинено якнайшвидше. Проте нинішня ситуація говорить про те, що війна в Україні не скоро закінчиться, наголосив турецький президент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – це не роки: секретар РНБО Олексій Данілов озвучив свій прогноз війни в Україні.

Раніше "Коментарі" писали — пропаганда не спрацювала: у Генштабі розповіли, хто стоїть за ударами по авіабазах у Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 вересня 2022, 18:57

Для чого підтримувати недієздатну, крадійську, конфліктну, егоїстичну, ..., країну, яка повністю не самостійна? Країну, яку постійно роздирають конфлікти і зневажливе ставлення одне до одного і корумпованої влади до низів. Країну, яка замість будувати державність, займалась моральним знущанням над братнім сусідом. Не братнім? Тоді чому всі наші захисники і Зе з хутром на обличчях? Як російські мужики в описах Некрасова. Чому в них всі речення наповнені 50% російської лайки? Чому гривню називають рублем? Чому тіла розмальовані як у мешканців та охоронців ГУЛАГу? Чому слухають шансон? Та в них на генному рівні закладена православна братність. Це війна територій, контрольованих злочинними кланами. Вони і війська називають угрупованнями (як злочинні банди).


Новини