Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ердоган висловився про постачання танків Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган висловився про постачання танків Україні

Реджеп Тайіп Ердоган розкритикував таке рішення західних союзників

2 лютого 2023, 09:22 comments1724
Поділіться публікацією:

Постачання західними союзниками танків Україні не наблизить світ і не вирішить тих проблем, які створює сьогодні Росія. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, пише видання "Hurriyet".

Ердоган висловився про постачання танків Україні

Реджеп Тайіп Ердоган. Фото: з відкритих джерел

При цьому Ердоган нагадав, що саме Туреччина виступила з гуманітарною місією, взявши в цьому питанні лідерство. Туреччина виступила посередником у зерновій ініціативі, обміні полоненими та постачанні гуманітарної допомоги.

Щодо постачання танків Україні. Ердоган вважає, що це не зовсім правильне рішення, бо воно не допоможе вирішити проблему війни в Україні. Тож Туреччина виступає проти.

"Ми очікуємо на підтримку миру в Європі та світі. Переговори продовжуються. Чи є випадок, коли США та Німеччина не посилають танки рішенням? Я не можу сказати, що це елемент рішення. Це ризиковано і корисно для збройових баронів", — заявив турецький лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Інститут вивчення війни: Путін готує умови для ескалації у північно-східних районах України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська влада готує реформи, які зроблять соціально-правову та політичну реальності більш людяними, прозорими та ефективними. Очікуються кадрові рішення щодо тих, хто не відповідає принциповим вимогам держави та суспільства. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 31 січня. Про що (про кого) може йтися? Чому саме зараз? Чи зараз (війна) для таких кроків? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини